De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Malgrat de mar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Malgrat de mar."— Transcript van de presentatie:

1 Malgrat de mar

2

3 HOTEL PAPI** Passeig Maritim s/n, Malgrat de Mar, Ligging: op ca. 125m van het strand en 400m van het oud centrum van Malgrat de Mar, vlakbij het bekende "Nederlandse straatje" met diverse Nederlandse restaurants en bars. Faciliteiten: receptie, lounge, bar, zwembad met kinderbad, terras met ligstoelen, 2 liften, ca. 3x per week avondentertainment, biljart, voetbalspel, speelautomaten, kluisjes.Kamers: het hotel telt 213 kamers allen voorzien van een balkon en een complete badkamer. Verzorging: ontbijtbuffet, en van uur tot uur een doorlopend lunch-dinerbuffet. U kunt dus gaan eten wanneer u maar wenst zowel 's middags als 's avonds. Rond uur wordt het buffet veranderd.

4 HOTEL SORRA DAURADA***
Paseig Maritim 6-8, Malgrat de Mar, Ligging: aan het begin van de levendige boulevard op ca. 125m van het strand en ca. 200m van het oude centrum. Faciliteiten: receptie, lounge, 2 bars met gezellig terras, zwembad en kinderbad, terras met ligstoelen, 2 liften, elke dag entertainment, speelautomaten, tv-zaal, discotheek Don Juan", Kamers: het hotel telt 285 kamers allen voorzien van een balkon, telefoon en een complete badkamer.

5 HOTEL ROSA NAUTICA** Passeig Maritim 2, Malgrat de Mar, Ligging: op ca. 25m van het strand en gelegen naast hotel Sorra Daurada. Faciliteiten: receptie, lounge, bar, zwembad en kinderbad, terras met ligstoelen, tv-zaal, speelautomaten, 2 liften, gezellig terras voor de deur, kluisjes. Kamers: het hotel telt 140 kamers allen voorzien van een balkon en een complete badkamer. Verzorging: ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.


Download ppt "Malgrat de mar."

Verwante presentaties


Ads door Google