De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman"— Transcript van de presentatie:

1 Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman
Groot ict-project Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman

2 Wat ben ik van plan te doen? En waarom?
Visie en beleid uitwerken Hoe organiseer ik het gebruik van ict in mijn dagprogramma? Structuur aanbieden en inzicht verwerven in de ict middelen die ter beschikking staan.

3 Wie? uitkomsten van de 4-in balans tool bespreken met het team
Wat de roosters betreft zal er meer overleg plaatsvinden met de directie. Het uitzoeken van de software is een punt voor mijzelf. overdracht naar mijn collega’s.

4 Wanneer? Ben bezig en ga verder….(niet heel smart) Ik wil na de vakantie zo snel mogelijk concrete stappen te presenteren aan het team, zodat zij dit in het begin van het jaar al bijvoorbeeld kunnen doorvoeren in het rooster. Zicht op het moment van afronding heb ik op dit moment niet.

5 Waarmee? Alle beschikbare software op school.
Roosters van de verschillende jaargroepen. WMKPO.nl

6 Waar? Ik ben volgend jaar zelf werkzaam op de dependance van de school. Ik zal voor de verschillende onderdelen van het project wisselend aanwezig zijn op de hoofdlocatie of dependance. Ook i.v.m. de medewerking van de verschillende collega’s.

7 Wijze? Afhankelijk van nog niet bekende uitkomsten in besprekingen met het team zal het project nog bijgewerkt moeten / kunnen worden. Ik hoop aan het eind o.a. voorbeelden te hebben van roosters waar ict zichtbaar een plek heeft gekregen. En uiteraard zal er ander bewijsmateriaal komen om aan te tonen wat de voortgang is van het project.

8 Resultaat? Een team waarbinnen ict een vertrouwde plek heeft gekregen. Waar collega’s goed bekend zijn met de aanwezige materialen en het structureel kunnen inzetten in hun onderwijs.


Download ppt "Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman"

Verwante presentaties


Ads door Google