De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Godsdienst 1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Godsdienst 1."— Transcript van de presentatie:

1 Godsdienst 1

2 Geneest God vandaag de dag nog?

3 Bartimeüs

4 Gezond zijn is een hype

5 Het menselijk lichaam Zomaar wat gegevens: Bestaat voor 60 % uit water
Opgebouwd uit cellen (60 biljoen) Zuurstof wordt verwerkt door 90 m2 aan longblaasjes. kilometer bloedvaten Het hart verwerkt 7000 liter bloed per dag Per seconde sterven er rode bloedcellen (worden ook aangemaakt) We weten nog maar 5 % van onze hersenen

6 Genezing

7 7

8 Wat is genezing?

9 De Bijbel over genezing
Oude Testament "Ik de Here, ben uw heelmeester" - Exodus 15 : 26 De genezing van Naäman - 2 Koningen 5 Nieuwe Testament Genezingen van Jezus Discipelen van Jezus

10 Koninkrijk van God Daar is geen pijn Daar is geen ziekte
Daar is geen lijden Daar is geen …

11 Gods Koninkrijk is er nu al, maar ook nog niet…

12 Opdracht van God Marcus 16 vers 16 - 18
Wie gelooft en zich laat dopen, zal gered worden, maar wie weigert te geloven, zal veroordeeld worden. God zal hen die geloven, met de volgende tekenen bijstaan: zijn zullen in mijn naam demomen uitdrijven en nieuwe talen spreken, slangen zullen ze oppakken, zelfs vergif drinken zonder er nadeel van te ondervinden, en als ze zieken de handen opleggen, zullen die weer gezond worden.

13 Getuigenissen

14 Ida de Jager , 42 jaar,  en getrouwd met Jan, samen hebben wij twee kinderen van 19 en 20 jaar oud. Ik heb een ziekbed van 20 jaar achter de rug waarvan ruim 14 jaar op bed.

15 Wat vind je van de getuigenis van Ida? Kan jij het geloven?
Vragen Wat vind je van de getuigenis van Ida? Kan jij het geloven? Heb je wel eens meegemaakt dat mensen genezen zijn? Heb je zelf wel eens om genezing gebeden voor iemand of heeft iemand wel eens voor jou gebeden om genezing? Wil jij genezen worden van je doofheid?

16 Leonie stond na 5 jaar pijnloos op uit haar rolstoel

17 Waarom genezing? De één wel en de ander niet…
Genezing is altijd tot opbouw van Gods Koninkrijk. Wordt Hij geëerd? Innerlijke genezing, rust en acceptatie, is vaak ontzettend belangrijk in ons leven. Er mag een hoop zijn op de beloofde toekomst!

18 Wonderen… heb jij ze meegemaakt?


Download ppt "Godsdienst 1."

Verwante presentaties


Ads door Google