De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ontwikkeling G gebied Zeewolde De visie van de Waarom nu? Al jarenlang wordt in structuurplannen het G gebied aangewezen als gebied voor extensief wonen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ontwikkeling G gebied Zeewolde De visie van de Waarom nu? Al jarenlang wordt in structuurplannen het G gebied aangewezen als gebied voor extensief wonen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ontwikkeling G gebied Zeewolde De visie van de

3 Waarom nu? Al jarenlang wordt in structuurplannen het G gebied aangewezen als gebied voor extensief wonen. Er bestaat behoefte aan diverse woonvormen in het groen. Ontwikkeling nu is nodig om de recreatieve waarde te versterken.

4

5 Waarom hier? Extensieve bebouwing geeft een mooi overgangsbeeld op de grens van bos en bebouwing Lage grondprijs maakt goedkope starterswoningen mogelijk. Wonen in het groen, dicht bij de dorpskern, is aantrekkelijk voor senioren en jonge gezinnen.

6

7 Wat zijn de plannen? 42 hectare bosgebied waarvan de recreatieve en natuurwaarde versterkt wordt, dus tweederde deel blijft bos. 21 hectare wonen in het groen: eenderde deel wordt bebouwd.

8

9 42 hectare bosgebied waarvan de recreatieve en natuurwaarden versterkt worden verbetering wandelpaden en ruiterroutes goed onderhoud aan het bos betere bereikbaarheid voor recreanten

10

11 21 hectare wonen in het groen goedkope starterswoningen jongerenwoningen laagbouw en geclusterd wonen voor senioren vrije kavels mogelijkheid voor een kleinschalige zorgvoorziening

12


Download ppt "Ontwikkeling G gebied Zeewolde De visie van de Waarom nu? Al jarenlang wordt in structuurplannen het G gebied aangewezen als gebied voor extensief wonen."

Verwante presentaties


Ads door Google