De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Protocol het geheel van afspraken over de communicatie en vooral de stuurinformatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Protocol het geheel van afspraken over de communicatie en vooral de stuurinformatie."— Transcript van de presentatie:

1 Protocol het geheel van afspraken over de communicatie en vooral de stuurinformatie

2 Comunicatiemiddelen

3 Taalregels Een ander woord voor taalregels op een computer is syntax. Het is de ‘taal’ die de computer ‘verstaat’. Syntax kom je bijvoorbeeld tegen in een HTML bestand of een Java script enz enz. De syntax die je invoert heeft uiteindelijk als resultaat dat de computer luistert naar wat je zegt en dat hij het ook uitvoert.

4 Communicatie tussen mens en computer De communicatie tussen de mens en de computer houd eigenlijk in dat de mens een opdracht geeft die de computer weer uitvoert. De computer kan nog niet uit zichzelf gaan praten en dit zal ook nog wel even duren. De communicatie die je via de computer kunt doen is daarentegen erg uitgebreid. Zo kan je nu al met mensen over de hele wereld chatten en hun gezicht zien via een webcam. Ook kan er nu gebeld worden via de computer, wat een stuk goedkoper is dan wanneer je bijvoorbeeld naar Amerika zou moeten bellen.


Download ppt "Protocol het geheel van afspraken over de communicatie en vooral de stuurinformatie."

Verwante presentaties


Ads door Google