De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klikken voor vervolg LOVE STORY Het Franse Magazine "Le magazine des voyages de pêche", bracht in zijn 56e editie een verbazend niews: Een verbazingwekkende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klikken voor vervolg LOVE STORY Het Franse Magazine "Le magazine des voyages de pêche", bracht in zijn 56e editie een verbazend niews: Een verbazingwekkende."— Transcript van de presentatie:

1

2 Klikken voor vervolg

3 LOVE STORY Het Franse Magazine "Le magazine des voyages de pêche", bracht in zijn 56e editie een verbazend niews: Een verbazingwekkende liefdes historie. "Arnold Pointer, een visser van beroep in het zuiden van Australië verloste een vrouwelijke witte haai van de dood die in zijn netten gevangen zat. Nu heeft de visser een probleem: Hij zegt: “Het is reeds 2 jaar dat zij me niet meer alleen laat. Ze volgt me overal waar ik ga en haar tegenwoordigheid schrikt alle andere vissen af. Ik weet niet meer wat ik moet doen." Het is moeilijk om van deze bijna 17 voet lange haai af te geraken omdat de witte haaien beschermd zijn, en ook door de wederzijdse affectie ontstaan tussen Arnold en “Cindy”. Arnold zegt: “Als ik de boot stil leg komt ze naar mij toegezwommen ze draait zich op haar rug en laat me haar buik en nek strelen, ze knort, draait met haar ogen, en slaat met haar vinnen op en neer op het water...” ONGELOFELIJK!

4

5

6

7

8

9 Een Haai, Een Man, En een dankbaar hart voor redden van MYN LEVEN!

10 De mens heeft nog steeds veel te leren over Dieren en Natuur!

11


Download ppt "Klikken voor vervolg LOVE STORY Het Franse Magazine "Le magazine des voyages de pêche", bracht in zijn 56e editie een verbazend niews: Een verbazingwekkende."

Verwante presentaties


Ads door Google