De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen

4 De vrouw werd geschapen uit de rib van de man, niet uit zijn voet om haar te vertrappen, niet uit zijn hoofd om haar meerdere te zijn, maar uit zijn zijde, om elkaars gelijke te zijn.... De vrouw werd geschapen uit de rib van de man, niet uit zijn voet om haar te vertrappen, niet uit zijn hoofd om haar meerdere te zijn, maar uit zijn zijde, om elkaars gelijke te zijn....

5 .... onder de arm, om haar te beschermen, en aan de kant van het hart, om haar te beminnen..... onder de arm, om haar te beschermen, en aan de kant van het hart, om haar te beminnen.

6 …Stuur dit naar minstens drie uitzonderlijke vrouwen, en vergeet niet dat jij speciaal bent ! Stuur dit naar ALLE mannen die je kent zodat zij de waarde van een vrouw zouden kennen. …Stuur dit naar minstens drie uitzonderlijke vrouwen, en vergeet niet dat jij speciaal bent ! Stuur dit naar ALLE mannen die je kent zodat zij de waarde van een vrouw zouden kennen.


Download ppt "Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen Pas op dat je een vrouw nooit aan het wenen maakt want God telt haar tranen."

Verwante presentaties


Ads door Google