De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Brainstormen  Lezingen bijwonen  Literatuur lezen  Jongeren aanspreken.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Brainstormen  Lezingen bijwonen  Literatuur lezen  Jongeren aanspreken."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4  Brainstormen  Lezingen bijwonen  Literatuur lezen  Jongeren aanspreken

5  Voorheen (afgelopen dinsdag nog): Een product om in te zetten op de MBO scholen, om schooluitval te voorkomen  Nu: Een product om in te zetten op het Jongerenloket of een adviesrapport maken om bestaande werkwijzes te verbeteren

6 Het vraagstuk was: Verzin een product om in te zetten op de MBO scholen, om schooluitval te voorkomen

7 Een digitaal portfolio: PLOP (persoonlijk leer en ontwikkelingsplatform)  Met links naar beroepsbeelden  Ruimte om status up te daten en zelf beslissen met wie je deze informatie deelt. Op deze manier zou de lkr. Kunnen ingrijpen als de student zich niet goed voelt.  Eigen ruimte om CV te bewaren, sollicitatiebrieven, stagegevens, planning etc.  De peer en de leerkracht zou hierop kunnen reageren door tips te geven  Spelelementen; om het gebruik van de site te bevorderen De studenten die zich vaak inloggen, krijgen automatisch bericht (een plop geluid) dat ze goed bezig zijn en zijn ook als voorbeeld op de voorpagina van de website te zien. Vb: Jantje is zo goed bezig! Hij heeft tot nu toe al 53 keer de website bezocht! Daarom krijgt hij een ster! (Wie de meeste stemmen heeft, is de uitblinker van de site)

8 Een product om in te zetten op het Jongerenloket of een adviesrapport maken om bestaande werkwijzen te verbeteren

9  Aangezien het de bedoeling is dat wij een adviesrapport horen in te leveren, is innovatie hier niet erg aanwezig  Wij hebben specifiek gekeken naar hoe het anders kan en zijn tot een innovatief product gekomen!

10


Download ppt " Brainstormen  Lezingen bijwonen  Literatuur lezen  Jongeren aanspreken."

Verwante presentaties


Ads door Google