De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WeVeVo Roermond Roermondse scholen v.o. 6 bijeenkomsten

Verwante presentaties


Presentatie over: "WeVeVo Roermond Roermondse scholen v.o. 6 bijeenkomsten"— Transcript van de presentatie:

1

2 WeVeVo Roermond Roermondse scholen v.o. 6 bijeenkomsten
Jaarprogramma vaststellen: Fiets en verlichting Verkeersquiz Traffic Informer Verkeer-doedag School-thuisroute Actuele zaken Bv. R 73 en de consequenties voor fietsers. De meest veilige schoolthuisroute wordt door jongeren gemeden als de pest!!

3 Werkgroep Verkeer Voortgezet Onderwijs Roermond.
Verkeersquiz Werkgroep Verkeer Voortgezet Onderwijs Roermond.

4 Wat is het ? Een quiz over de kennis van de verkeersregels
Voor jongeren van 12 – 16 jaar Schoolbreed Per leerjaar

5 Hoe? Per leerjaar Elke klas Voorrondes in de klas
Leerjaarfinale in centrale ruimte Finalisten Tonen van dia’s : afvalrace. Publiek Schoolkrant / fotograaf / AOC –site / monitoren De winnaar: roem – geld – beker Met behulp van plastic sheets en score-formulier.

6

7 VERBODEN TE VOETBALLEN

8 Leerjaar 3 Zelfde traject als leerjaar 1 en 2.
3 kandidaten blijven tijdens de finale over. - deelname betekent al prijs ! - voldoende dia’s - voowaarden aan deelname - reserve Zij vertegenwoordigen de school tijdens de grote finale in Horn. Voorbereiding d.m.v. cd-rom boeken/ stencils internet, b.v bpverkeersspel.asp4all.nl/ index.do Prijs is: onder schooltijd naar Horn - cadeaubon

9

10 Spannende verkeersquiz finale
[Gearchiveerd bericht. Dit bericht is gepubliceerd van tot ]                                                                                             Finale van de verkeersquiz "Ken je regels" voor scholieren van het voortgezet onderwijs in Roermond werd op dinsdag 1 juni gehouden in CBR-gebouw Horn. In Roermond zijn in verkeersslachtoffers geregistreerd, waarvan 20% pocent in de leeftijdsgroep 12 t/m 17 jaar. Het gaat dan vaak om scholieren van het voortgt onderwijs. Spannende verkeersquiz finale [Gearchiveerd bericht. Dit bericht is gepubliceerd van tot ]                                                                                             Finale van de verkeersquiz "Ken je regels" voor scholieren van het voortgezet onderwijs in Roermond werd op dinsdag 1 juni gehouden in CBR-gebouw Horn. In Roermond zijn in verkeersslachtoffers geregistreerd, waarvan 20% pocent in de leeftijdsgroep 12 t/m 17 jaar. Het gaat dan vaak om scholieren van het voortgezet onderwijs. Spannende verkeersquiz finale [ Finale van de verkeersquiz "Ken je regels" voor scholieren van het voortgezet onderwijs in Roermond werd op dinsdag 1 juni gehouden in CBR-gebouw Horn. In Roermond zijn in verkeersslachtoffers geregistreerd, waarvan 20% pocent in de leeftijdsgroep 12 t/m 17 jaar. Het gaat dan vaak om scholieren van het voortgezet onderwijs.

11 De deelnemers Nuttige voorbereiding op toekomstig rijexamen
Een cadeaubon Eeuwige roem De trofee Wedstrijdkaartjes Oranje (2005) Helaas bleken het de parkeerkaarten te zijn.

12 Functie van de verkeersquiz
Kennis vaststellen en vergroten Versterken van de positie van de vco Niet meteen belerend, wel uitdagend! Practische invulling en actief in contact met leerlingen. In mum van tijd bekend !

13 Tenslotte Sites: bpverkeersspel.asp4all.nl/ index.do


Download ppt "WeVeVo Roermond Roermondse scholen v.o. 6 bijeenkomsten"

Verwante presentaties


Ads door Google