De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?

Verwante presentaties


Presentatie over: "In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?"— Transcript van de presentatie:

1 In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?

2 Algemene Informatie 8 november 2012, de eerste dag van de Winterefteling (tevens mijn bezoekdatum) Sommige attracties gesloten gedurende de Winterefteling vanwege het weer Extra aankleding van het terrein gedurende de Winterefteling (zie volgende slide)

3 Extra’s Bij het concept ‘de Winterefteling’ hoort een andere aankleding van het park en een aantal specifieke details: Kampvuren verspreid over het park Nepsneeuw bij de food- en merchandisekramen Wintermuziek Aangepaste merchandise (knuffels e.d.) in de kramen Schaatsbaan

4 Mijn beleving Ik zag duidelijk het verschil tussen de ‘gewone’ Efteling en de Winterefteling maar ik had meer verwacht: In attracties het concept doortrekken. Nu was daar geen verandering in beleving t.o.v. de reguliere Efteling In de wachtrijen van attracties aanpassingen doen Bij de entree meer aandacht op het concept Standaard toegangskaartje, niks speciaals mee gedaan Speciale wintermenu’s in de restaurants. Glühwein buiten Sommigen attracties waren dicht maar de entreeprijs was gelijk en voor de schaatsbaan moest betaald worden. (minder waar voor je geld)

5 Conclusie De Winterefteling is een leuk concept om zo in de winter toch publiek naar het park te trekken. Echter kan er meer aan gedaan worden, zeker als we op detail gaan kijken. En laten de kleine details nou net het grote verschil maken! Nu kan het zijn dat dit te maken heeft met het feit dat ik het park bezocht op de eerste dag van de Winterefteling (dat misschien was nog niet alles klaar), maar dit zou niet moeten kunnen. Geslaagd? Sowieso leuk om in de Efteling te zijn maar ik vond het jammer dat sommige attracties gesloten waren en dat er niet veel voor in de plaats was gekomen. Het concept ‘Winterefteling’ was daarmee voor mij niet voldoende.


Download ppt "In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?"

Verwante presentaties


Ads door Google