De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!

Verwante presentaties


Presentatie over: "De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!"— Transcript van de presentatie:

1 De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!

2 Een dagje Efteling is een dag lang plezier.
Er valt zoveel te beleven en te zien! Waar gaan we als eerste naartoe?

3 We kijken geregeld op de Efteling plattegrond, en soms vragen we de weg aan een behulpzaam persoon.
Extra leuk is dat onze zoon nu ook op zijn mobiele telefoon een plattegrond van de Efteling kan bekijken!

4 De mobiele plattegrond ziet er precies hetzelfde uit als de papieren variant, alleen is de mobiele plattegrond dynamisch en interactief. Op het moment dat wij de Efteling binnenwandelen zien wij onze positie op de plattegrond verschijnen in de vorm van een rode circel. We zien dat de positie de paden volgt waarover wij lopen.

5 We willen als eerste naar de stoomcarrousel, en scrollen de map om de attractie te kunnen vinden.
We zoomen in en klikken op de attractie, waarna er een schermpje verschijnt. In het scherm staat een omschrijving van de attractie en staat tevens aangegeven of er een wachtrij aanwezig is! Door op de knop te drukken wordt ons de route naar de stoomcarrousel getoond.

6 Vanaf onze huidige positie volgen we de voetstapjes die ons naar de stoomcarrousel leiden.

7 Het was heel leuk in de stoomcarrousel, maar waar gaan we nu heen?
Wacht, de Efteling plattegrond heeft een mededeling: ‘over 10 minuten een optreden van Nick en Simon’. Leuk, daar willen we heen! Even op de routeknop drukken om gemakkelijk de weg te kunnen vinden.

8 Het was een leuke dag in de Efteling, en met de nieuwe mobiele plattegrond hebben we nog meer plezier beleefd. Zo konden we snel onze favoriete attracties vinden, alsmede het sanitair en de verschillende restaurantjes. En door op een attractie te klikken kregen we meer informatie te zien. Zo wist ik heel snel of iets geschikt was voor mijn jongste dochter. Tevens wisten we van te voren hoe lang een eventuele wachtrij zou zijn, waarbij de plattegrond automatisch ervoor heeft gezorgd dat alle aanwezige mensen zich optimaal over de Efteling verspreidde. De plattegrond was ook helemaal in de stijl van de Efteling, compleet met bijpassende muziek en de mogelijkheid om verschillende speurtochten en wandelroutes te volgen. Het maakte de dag echt compleet!


Download ppt "De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!"

Verwante presentaties


Ads door Google