De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vrouw, Nu ik al zes weken op dienstreis ben dacht ik dat ik je onmiddellijk moest informeren dat het probleem waar we het thuis al zo vaak over hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vrouw, Nu ik al zes weken op dienstreis ben dacht ik dat ik je onmiddellijk moest informeren dat het probleem waar we het thuis al zo vaak over hebben."— Transcript van de presentatie:

1

2 Vrouw, Nu ik al zes weken op dienstreis ben dacht ik dat ik je onmiddellijk moest informeren dat het probleem waar we het thuis al zo vaak over hebben gehad nu echt tot uiting is gekomen en dat een antwoord op het raadsel nu imminent aantoonbaar is. Ik denk dat je kan erkennen dat aan mijn echtelijke trouw (en niet het gebrek eraan) ligt dat ik mij nu in mijn netelige positie bevindt. Als bewijs hiervan vind je bijgevoegd een foto van mijn onaangename situatie. Ik reken erop dat dit zal volstaan totdat ik over twee dagen weer thuis ben en dat ook jij volmondig kan beamen dat het voor het mannelijk geslacht (onafhankelijk van de toch wat rare uitdrukking) bij een “blowjob” beter van zuigen dan blazen gesproken kan worden. NB. Stuur geen geld, ik ben nog niet platzak. Groet, Jaap

3


Download ppt "Vrouw, Nu ik al zes weken op dienstreis ben dacht ik dat ik je onmiddellijk moest informeren dat het probleem waar we het thuis al zo vaak over hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google