De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie AV-middelen Standaard Mediakast - Kleine Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie AV-middelen Standaard Mediakast - Kleine Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services."— Transcript van de presentatie:

1 Instructie AV-middelen Standaard Mediakast - Kleine Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services

2 Het bedieningspaneel Instructie AV-middelen 22 Zo ziet het bedieningspaneel in de mediakast eruit (bovenaan)

3 Apparatuur inschakelen Instructie AV-middelen 23 Druk op de toets ‘ON’ om de apparatuur in te schakelen. De beamer gaat aan en het scherm komt naar beneden. NB: wacht tot de toets ‘ON’ is uitgeknipperd voordat u op de andere toetsen drukt.

4 Bron selecteren Instructie AV-middelen 24 Selecteer de bron van uw keuze nadat de apparatuur is opgestart (de toets ‘ON’ is uitgeknipperd). NB: de toets van de gekozen bron moet oplichten.

5 Bron ‘PC’ Instructie AV-middelen 25 Zorg ervoor dat de computer ook is ingeschakeld. Bediening via een draadloze muis en toetsenbord. De collegezaal computers zijn allemaal voorzien van dezelfde software.

6 Bron ‘LAPTOP’ Instructie AV-middelen 26 Verbind de VGA-kabel (zijkant van de kast) aan de laptop. NB: Soms wordt het laptopbeeld niet automatisch geprojecteerd. Gebruik in dit geval de FN-toets naast uw spatiebalk i.c.m. de juiste functietoets. CompaqDellSonyPackard BellFujitsu SiemensHPAcer FN +F4F8F7F3 or F11F2 of F3F4F4 of F/5

7 Bron ‘DVD’ en ‘VCR’ Instructie AV-middelen 27 Als de bron ‘DVD’ of ‘VCR’ geselecteerd is kunt u de dvd- speler en videorecorder bedienen via de mediakast. NB: Zelfgebrande DVD’s worden niet altijd gelezen door de DVD- speler. Met de VLC Mediaplayer kunt u deze DVD via de computer afspelen.

8 Bron ‘CD AUDIO’ Instructie AV-middelen 28 Als de mediakast is uitgeschakeld kunt u via de bron ‘CD AUDIO’ de DVD-speler als cd-speler gebruiken.

9 Overige toetsen Instructie AV-middelen 29 PIC MUTE: er wordt tijdelijk geen beeld geprojecteerd. Lamp: wanneer de zaalverlichting brandt kunt u de voorste rij lampen aan-/uitzetten. Scherm: hiermee kunt u handmatig het scherm bedienen.

10 Volumeregeling Instructie AV-middelen 210 Draai rustig aan de volumeregeling om het geluidsvolume aan te passen. NB: Let op dat de toets van de gekozen bron oplicht.

11 Een probleem? De intercom! Instructie AV-middelen 211 Heeft u een probleem met de bediening van de apparatuur? Druk op de knop ‘HELPDESK’. U krijgt een medewerker van de Servicedesk FS aan de lijn. NB: u kunt alleen spreken als het lampje ‘MIC ON’ brandt. Werkt de intercom niet, bel dan met (020-525) 7575.


Download ppt "Instructie AV-middelen Standaard Mediakast - Kleine Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services."

Verwante presentaties


Ads door Google