De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de werkweek van 12 oktober t/m 15 oktober hebben de klassen 3 van de St Jorisschool deelgenomen aan het project ”Gelijkspel”. ”Gelijkspel” is een project.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de werkweek van 12 oktober t/m 15 oktober hebben de klassen 3 van de St Jorisschool deelgenomen aan het project ”Gelijkspel”. ”Gelijkspel” is een project."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de werkweek van 12 oktober t/m 15 oktober hebben de klassen 3 van de St Jorisschool deelgenomen aan het project ”Gelijkspel”. ”Gelijkspel” is een project van NEC het COS (Centrum Ontwikkelings Samenwerking) en Ieder1gelijk (voorheen anti-discriminatiebureau). In het kader van dit project hebben de derde klasleerlingen enthousiast aan allerlei activiteiten deelegenomen, zoals het vragenstellen aan NEC-spelers, het bezoek aan synagoge, kerk en moskee en ter afsluiting het maken van een rap over het onderwerp in het Goffertstadion. De twee raps (groep 1= 3a en 3b, groep 2= 3c en 3d kun je beluisteren als je foto’s in deze presenatie bekijkt. De rap van de tweede groep is door de begeleidende docenten en organisaties gekozen als de beste en zal meedingen naar de prijs die eind dit jaar uitgereikt zal worden.

3 Rap van groep 1 (3A en 3B)

4 Rap van groep 2 (3C 3D)


Download ppt "In de werkweek van 12 oktober t/m 15 oktober hebben de klassen 3 van de St Jorisschool deelgenomen aan het project ”Gelijkspel”. ”Gelijkspel” is een project."

Verwante presentaties


Ads door Google