De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen."— Transcript van de presentatie:

1

2 EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen te kijken

3 Recensie 1 http://www.bullz- eye.com/television_reviews/2004/entourage_1.htm http://www.bullz- eye.com/television_reviews/2004/entourage_1.htm Het stukje van de recensie over de set daar ben ik het wel mee eens. Met het feit dat het leuk is dat de set ook daadwerkelijk een echte omgeving is. Je ziet dan ook allerlei plaatsen en woningen van beroemde personen. Het wordt gefilmd, waar het zich ook afspeelt. Een pluspunt dus!

4 Recensie 2 http://www.metacritic.com/tv/entourage Over het stuk van de recensie dat seizoen 1 een voorproefje was, ben ik het enigszins wel mee eens. Het eerste seizoen lijkt inderdaad wel het voorproefje van wat nog moet gaan komen, maar dit was verder niet erg storend voor mij. Kan namelijk best begrijpen dat men daarom verder wil kijken. Het is allemaal wel wat langdradig en daarom begrijp ik deze recensie wel.


Download ppt "EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen."

Verwante presentaties


Ads door Google