De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wij onderbreken uw e- mailsessie met een extra nieuwsuitzending! Mogen wij uw aandacht voor het volgende opsporingsbericht!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wij onderbreken uw e- mailsessie met een extra nieuwsuitzending! Mogen wij uw aandacht voor het volgende opsporingsbericht!"— Transcript van de presentatie:

1

2 Wij onderbreken uw e- mailsessie met een extra nieuwsuitzending! Mogen wij uw aandacht voor het volgende opsporingsbericht!

3 Op verzoek van de procureur des konings te Gent melden wij het volgende opsporingsbericht: Vanmorgen (19/06/02) om kwart voor 8 ontsnapte uit het zwakzinnigengesticht te Gent een 69-jarige man. De ontsnapte man is tussen de 1.60m en 1.80m lang en is redelijk zwaar gebouwd. Hij heeft zwarte haren en bruine ogen. Hij drukt zich uit in een door hem zelf uitgevonden taaltje. Deze man is ernstig gestoord, maar niet gevaarlijk. Hij is er wel tot in staat de mensen horendol te maken met z’n idiote uitspraken, dwaze grimassen en de onuitstaanbare liedjes die hij altijd zingt. En daarvoor dient hij gewoon gestraft te worden met levenslange opsluiting! Iedereen die inlichtingen kan verschaffen betreffende de verblijfplaats van deze man, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Gent of met de lokale politie in uw buurt. U zou er de Vlaamse gemeenschap een groot plezier mee doen! Bijgevoegd vind U een foto van de man, genomen tijdens zijn verjaardagsfeestje vorig jaar…

4 © Fabienne 2002


Download ppt "Wij onderbreken uw e- mailsessie met een extra nieuwsuitzending! Mogen wij uw aandacht voor het volgende opsporingsbericht!"

Verwante presentaties


Ads door Google