De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regio Events is een evenementen bureau dat gerund wordt door jongeren. Het bedrijf is in februari 2007 gestart door de opleidingen Secretarieel en Commercieel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regio Events is een evenementen bureau dat gerund wordt door jongeren. Het bedrijf is in februari 2007 gestart door de opleidingen Secretarieel en Commercieel."— Transcript van de presentatie:

1

2 Regio Events is een evenementen bureau dat gerund wordt door jongeren. Het bedrijf is in februari 2007 gestart door de opleidingen Secretarieel en Commercieel van de afdeling MBO Economie, van het Regio College. Regio Events is een onderwijsleerbedrijf dat concrete opdrachten uitvoert vanuit het bedrijfsleven.

3 Introductiedag Saenredam College

4

5

6

7

8

9

10

11 Regio Events Cypressehout 100 1507 EJ Zaandam Tel: (075) 681 97 94 Contactpersonen; M. Moerkerk M. Koot E-mail: mmoerkerk@regiocollege.nl mkoot@regiocollege.nl


Download ppt "Regio Events is een evenementen bureau dat gerund wordt door jongeren. Het bedrijf is in februari 2007 gestart door de opleidingen Secretarieel en Commercieel."

Verwante presentaties


Ads door Google