De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Liam en Glenn. Inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wie is hij? Wie is hij? Waar leefde deze held? Waar leefde deze held? Wat deed hij? Wat deed hij? Filmpje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Liam en Glenn. Inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wie is hij? Wie is hij? Waar leefde deze held? Waar leefde deze held? Wat deed hij? Wat deed hij? Filmpje."— Transcript van de presentatie:

1 Door Liam en Glenn

2 Inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wie is hij? Wie is hij? Waar leefde deze held? Waar leefde deze held? Wat deed hij? Wat deed hij? Filmpje Filmpje

3 800 v Chr 500 n Chr oudheid Ambiorix Christus

4 Wie is hij? Ambiorix is een held uit de Belgische geschiedenis. Ambiorix is een held uit de Belgische geschiedenis. Zijn tegenstander was Julius Caesar. Zijn tegenstander was Julius Caesar. Hij was de koning van de Eburonen. Hij was de koning van de Eburonen.

5 Waar leefde deze held? Leefde in Belgica (het vroegere België). Leefde in Belgica (het vroegere België). Hij leefde in Tongeren. Hij leefde in Tongeren. We weten niet precies waar en wanneer hij is geboren of gestorven. We weten niet precies waar en wanneer hij is geboren of gestorven.

6 Wat deed hij? Hij leidde het leger tegen de Romeinen. Hij leidde het leger tegen de Romeinen. Hij leidde de Romeinen in de val en kon hen zo veroveren. Hij leidde de Romeinen in de val en kon hen zo veroveren. Uiteindelijk zijn ze toch veloren tegen de romeinen. Uiteindelijk zijn ze toch veloren tegen de romeinen.

7 Filmpje over Ambiorix Filmpje Filmpje Filmpje

8 Bedankt voor jullie aandacht!


Download ppt "Door Liam en Glenn. Inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wie is hij? Wie is hij? Waar leefde deze held? Waar leefde deze held? Wat deed hij? Wat deed hij? Filmpje."

Verwante presentaties


Ads door Google