De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nu Skin® Hair Care. Nu Skin® Hair Care Wist u dat dat de gezondheid van uw haar invloed heeft op hoe oud u lijkt? Mensen met gezond haar worden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nu Skin® Hair Care. Nu Skin® Hair Care Wist u dat dat de gezondheid van uw haar invloed heeft op hoe oud u lijkt? Mensen met gezond haar worden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Nu Skin® Hair Care

3 Wist u dat... ...dat de gezondheid van uw haar invloed heeft op hoe oud u lijkt? Mensen met gezond haar worden jonger ingeschat. Binnen een maand kan een begin gemaakt worden met het herstellen van de haargezondheid – en daardoor kan iemand zo maar twee jaar jonger lijken.

4 Doelen Nadat u deze cursus hebt doorgenomen, weet u meer over:
de basale fysiologie van het haar de jeugdigheid bevorderende werking van Nu Skin® Hair Care de belangrijkste ingrediënten in de Nu Skin® Hair Care lijn het aanbevolen gebruik voor de Nu Skin® Hair Care producten

5 Samenvatting cursus

6 Wat is haar? Haar bestaat uit keratine – een sterk vezeleiwit. Het is harder en duurzamer dan het keratine in de opperhuid. Deze keratine schilfert niet af, maar plakt samen, waardoor het haar lang kan worden. Het keratine bevat verschillende zwavelsamenstellingen en - hoeveelheden, waaraan het haar zijn vorm te danken heeft. Steil haar heeft een ronde schacht. Golvend haar heeft een ovale schacht. Krullend haar heeft een afgeplatte schacht.

7 Haarschacht De haarschacht bestaat uit de: medulla (merg) – de kern
cortex – de middelste laag cuticula – de buitenste laag, die blootstaat aan stress en beschadiging

8 Kern In het midden van sommige haren bevindt zich de medulla, een zachte, sponsachtige weefselmassa. Over het algemeen heeft grof haar deze laag, maar fijn haar niet. De aan- of afwezigheid van medulla heeft weinig te maken met hoe uw haar reageert op wassen, verven of krullen, dus we zullen hier verder geen aandacht aan besteden.

9 Cortex De haarkern wordt omgeven door de cortex (haarschors), die verantwoordelijk is voor de speciale eigenschappen van het haar, zoals elasticiteit en krul. De cortex bevat ook korrels van het haarpigment melanine, dat geproduceerd werd toen de haar in de haarfollikel groeide. Er zijn twee soorten korrels: gladde, donkere korrels die over het algemeen regelmatig verspreid zijn over de cortex, en lichtere korrels die onregelmatiger van vorm zijn en lukraak over de cortex verspreid zijn.

10 Cuticula Het buitenste gedeelte van de haarschacht is de cuticula (schubbenlaag). De cuticula is grotendeels verantwoordelijk voor de mechanische kracht van de haarvezel. De cuticula is gemaakt van platte cellen die elkaar overlappen als dakpannen van een terracotta dak, en voorkomt beschadiging van het binnenste deel van de haarschacht. Het haar van de mens heeft over het algemeen zes tot acht cuticulacellagen.

11 Cuticula Glanzend haar is een teken van gezondheid omdat de cuticulalagen plat liggen en het licht reflecteren. Wanneer de schubben van de cuticula plat liggen, overlappen ze elkaar, zodat de binnenste haarlagen goed beschermd worden tegen hitte, zon, chloor en alle andere omgevingsinvloeden. Als het haar beschadigd is, kunnen de schubben uit elkaar gaan staan, waardoor het haar droog kan worden. Omdat de schubben van droog haar de twee binnenste lagen niet goed beschermen, kan het haar breken en er dof uitzien.

12 Inleiding

13 Factoren die van invloed zijn op haarveroudering
Het haar wordt beïnvloed door vergelijkbare factoren als bij huidveroudering. Deze zijn: biologische factoren omgevingsfactoren mechanische factoren

14 Biologische factoren die van invloed zijn op het haar
Naarmate de leeftijd vordert, wordt de anagene fase (groeifase) van het haar korter, waardoor de maximaal bereikbare haarlengte gereduceerd wordt. Tegelijkertijd neemt ook de productie van de natuurlijke conditioner van het haar (talg) af. Hierdoor wordt het haar droger, verliest het zijn glans en zachtheid en wordt het poreuzer. Hierdoor verliest het meer vocht en wordt het minder sterk en veerkrachtig.

15 Omgevingsfactoren die van invloed zijn op het haar
Zon en blootstelling aan chloor, zware metalen, nicotine en uitlaatgassen brengen schade toe aan de cuticula, waardoor de cortex bloot komt te liggen en kan slijten en het haar uiteindelijk kan afbreken.

16 Mechanische factoren die van invloed zijn op het haar
Het haar kan beschadigd raken door verven, permanenten, heet stylen en hard kammen of borstelen – handelingen die schade toebrengen aan de cuticula. Ten gevolge hiervan wordt het haar nog vatbaarder voor meer en ernstigere schade.

17 Schade aan het haar Door onze handelingen kunnen we de structuur van de cuticula veranderen en de gezondheid van ons haar beïnvloeden. Ons haar reageert op zijn omgeving en is een weergave van zijn mechanische en chemische verleden. Haarbeschadiging kan het gevolg zijn van: slijtage knippen en stylen haarbehandelingen blootstelling aan UV-stralen mechanische schade hitte

18 Jeugdig haar Uit een onderzoek van een fabrikant is gebleken dat ongezond ogend haar vrouwen er ouder doet uitzien. Er werd een 'achterhoofdtest'- onderzoek uitgevoerd, waarbij mensen foto's te zien kregen van de achterkant van het hoofd van verschillende vrouwen en vijf seconden de tijd kregen om te reageren. Vrouwen met ruw en gespleten haar werden consequent ouder ingeschat dan vrouwen met glanzend en glad haar.

19 Test uw kennis Wat is de cortex van het haar?
De kern van het haar wordt omgeven door de cortex (haarschors), die verantwoordelijk is voor de speciale eigenschappen van het haar, zoals elasticiteit en krul. Wat is de cuticula van het haar? Dat is het buitenste gedeelte van de haarschacht. De cuticula of schubbenlaag is grotendeels verantwoordelijk voor de mechanische kracht van de haarvezel. Welke factoren hebben invloed op de aanblik van het haar? Biologische factoren (naarmate de leeftijd vordert, wordt de anagene fase (groeifase) van het haar korter en neemt de productie van de natuurlijke conditioner van het haar (talg) af) Omgevingsfactoren (zon en blootstelling aan chloor, zware metalen, nicotine, etc. brengen schade toe aan de cuticula van het haar) Mechanische factoren (slijtage, knippen en stylen, haarbehandelingen, mechanische schade en hitte)

20 Nu Skin® Hair Care

21 Zichtbaar jonger haar Nu Skin® Hair Care maakt uw haar weer zacht, glad en glanzend en doet het weer jeugdig ogen en aanvoelen. Al binnen zeven dagen wordt het effect zichtbaar.

22 Nu Skin® Hair Care Dit wetenschappelijk geavanceerde driestappensysteem maakt de cortex weer sterk, repareert de haarschacht en beschermt de cuticula, zodat uw haar zijn jeugdige kracht terugkrijgt en de hanteerbaarder en glans toeneemt. Corrigeert en voorkomt al na één week regelmatig gebruik schade door mechanische, biologische en omgevingsinvloeden – voor zichtbaar jonger, gezonder ogend haar.

23 Versterkt de cortex Voor gezond, glanzend haar moet u bij de kern beginnen. Het is wetenschappelijk bewezen dat haar er jonger uitziet naarmate de inwendige haarstructuur sterker is. De speciaal samengestelde shampoos van Nu Skin® versterken de cortex van iedere haarstreng onder het wassen. Moisturizing Shampoo: speciaal ontwikkeld om te hydrateren. Balancing Shampoo: voor dagelijks schoon haar dat er nooit dof uitziet. Clarifying Shampoo: herontdek de natuurlijke kracht van uw haar.

24 Herstelt de schacht Optimaliseer uw haarverzorging met Nu Skin® conditioners. Deze producten maken het haar zacht zonder dat dit ten koste gaat van de glans. Ze herstellen de haarschacht, waardoor een glad oppervlak ontstaat dat het licht beter weerkaatst, en het haar een jeugdiger uitstraling krijgt. Rich Conditioner: een oase voor overbelast haar. Weightless Conditioner: wie beweert dat je niet alles kunt hebben? ReNu Hair Mask: voor een hele week lang glanzend haar.

25 Beschermt de cuticula Als u uw haarverzorgingsprogramma aanvult met de styling- en finishingproducten van Nu Skin® straalt u pas echt. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de jeugdigheid van uw haar te bevorderen en de cuticula te beschermen tegen thermale, mechanische en omgevingsstress. Ze maken de cuticula tevens plat en glad voor een optimale reflectie van het licht.

26 Speciaal samengesteld voor een synergistische werking
De shampoos van Nu Skin® shampoos zijn speciaal samengesteld voor een synergistische werking met de conditioners. Onze producten bevatten ingrediënten die de verspreiding van siliconen bevorderen en doen het haar hierdoor zachter en stralender ogen en aanvoelen.

27 Versterkt de cortex

28 Speciaal ontwikkeld om te hydrateren
Als uw haar dof en breekbaar is geworden door veelvuldig stylen en verven, trakteer het dan op een luxe hydratatie met Moisturizing Shampoo. Deze voedende reiniger met katoenbloesemextract, natuurlijke sterolen en sheaboter maakt de cortex van uw haar weer sterk, zodat droog, beschadigd haar weer helemaal gerevitaliseerd wordt.

29 Moisturizing Shampoo Belangrijkste ingrediënten
Katoenbloesemextract – maakt de cuticula glad, beschermt de keratinestructuur en hydrateert het haar op natuurlijke wijze met zeven synergistisch werkende oligosacchariden. Sheaboter – bootst de haarlipiden na en vult de scheurtjes in de cuticula om het haar sterker te maken.

30 Voordelen van het product
Versterkt de cortex om verlies van voedingsstoffen te voorkomen. Reinigt overbelast haar op milde wijze. Vult verloren lipiden aan en voorziet uw lokken van essentieel vocht. Doet beschadigd haar er beter uitzien en aanvoelen en geeft zichtbaar jonger, gezonder ogend haar indien gebruikt als onderdeel van een systeem.

31 Voor dagelijks schoon haar dat er nooit dof uitziet
Dagelijks wassen kan zijn tot eisen van normaal tot vet haar, omdat dit het haar berooft van natuurlijk vocht. Hierdoor wordt het haar droog, dof en breekbaar. Balancing Shampoo verwijdert onzuiverheden op milde wijze en geeft een evenwichtige hydratatie, zodat dagelijks wassen niet ten koste gaat van de natuurlijke glans van uw haar. Deze formule met katoenbloesemextract maakt de cortex weer sterk door de keratinevezels te versterken en de barrièrebescherming te verbeteren, voor haar dat na iedere wasbeurt beter oogt en aanvoelt.

32 Balancing Shampoo Belangrijkste ingrediënten
Katoenbloesemextract – maakt de cuticula glad, beschermt de keratinestructuur en hydrateert het haar op natuurlijke wijze met zeven synergistisch werkende oligosacchariden. Tarwe-eiwit – helpt haar dat beschadigd is door chemische behandelingen of mechanische stress te herstellen door toevoeging van cysteïne (een aminozuur) – voor sterk, gezond haar.

33 Voordelen van het product
Versterkt de cortex om verlies van voedingsstoffen te voorkomen. Reinigt het haar dagelijks zonder het haar dof te maken en het te beroven van zijn natuurlijke vocht. Evenwichtige shampoo voor dagelijks gebruik. Doet beschadigd haar er beter uitzien en aanvoelen en geeft zichtbaar jonger, gezonder ogend haar indien gebruikt als onderdeel van een systeem.

34 Herontdek de natuurlijke kracht van uw haar.
Maak een einde aan dof makende build-up met Clarifying Shampoo. Deze krachtige reiniger maakt het haar grondig schoon zonder het te ontdoen van het natuurlijke vocht – voor sterk, jeugdig ogend haar. Deze shampoo met sheaboterzaadkoekextract hecht zich aan build-up, inclusief nicotine, chloor en milieuverontreinigende stoffen, om ze vervolgens weg te spoelen. Profiteer van een gezonde reiniging met Clarifying Shampoo, voor sterk, glanzend en hanteerbaar haar.

35 Clarifying Shampoo Belangrijkste ingrediënten
Sheaboterzaadkoekextract – deze natuurlijke ontgifter en antioxidant beperkt het dof makende effect van milieuvervuiling. Katoenbloesemextract – maakt de cuticula glad, beschermt de keratinestructuur en hydrateert het haar op natuurlijke wijze met zeven synergistisch werkende oligosacchariden.

36 Voordelen van het product
Versterkt de cortex om verlies van voedingsstoffen te voorkomen. Reinigt grondig zonder het haar te ontdoen van zijn natuurlijke moisturisers. Wast verouderingstekenen weg door het haar te ontdoen van agressieve chemische en milieuverontreinigende stoffen en door build-up te verwijderen. Doet beschadigd haar beter ogen en aanvoelen en geeft zichtbaar jonger, gezonder ogend haar indien gebruikt als onderdeel van een systeem.

37 Herstelt de schacht

38 Persoonlijke haarverzorging
Door de aanpasbare verzorgende eigenschappen kunt u exact inspelen op de behoeften van uw haar. Des te langer u de conditioner laat inwerken, des te grondiger uw haar verzorgd wordt. Nu Skin® Conditioners hebben een lagere pH die de cuticula sluit, om uw haar jonger te laten ogen en aanvoelen.

39 Een oase voor overbelast haar
Rich Conditioner hydrateert uw haar met een verfijnde formule met een lage pH die de cuticula sluit, voor een prachtige glans en een betere vochtretentie. Terwijl sheaboter het haar hydrateert met lipiden die de natuurlijke vetten nabootsen, herstelt akkermoerasbloem beschadigd haar en voorkomt het afbreken of zwakker worden van het haar, zodat uw haar gerevitaliseerd oogt en aanvoelt. Voorzie uw lokken van essentieel vocht voor extra zacht, glanzend en gezond haar.

40 Rich Conditioner Belangrijkste ingrediënten
Sheaboter – bootst de haarlipiden na en vult de scheurtjes in de cuticula om het haar sterker te maken. Akkermoerasbloem – deze lichte olie, geëxtraheerd uit de zaadjes van de akkermoerasbloem, geeft volume zonder het haar te verzwaren. Helpt het vocht in de haarschacht te houden, waardoor het haar voller lijkt.

41 Voordelen van het product
Sluit de cuticula door de formule met een lage pH, voor een prachtige glans en een betere vochtretentie. Herstelt de buitenste haarschacht om het haar weer jeugdig zacht en glad te maken. Voorziet het haar van lipiden die de natuurlijke vetten nabootsen. Doet beschadigd haar beter ogen en aanvoelen en geeft zichtbaar jonger, gezonder ogend haar indien gebruikt als onderdeel van een systeem.

42 Wie beweert dat je niet alles kunt hebben?
Als u het moeilijk vindt om het juiste evenwicht te vinden tussen hydratatie en volume, kies dan voor Weightless Conditioner. Met akkermoerasbloemcomplex om schade aan het haar te herstellen en te voorkomen en aminozuren om de hanteerbaarheid te maximaliseren, verschaft deze conditioner intensieve hydratatie zonder het haar te verzwaren. Deze unieke formule dringt de haarschacht binnen en bevordert gezond haar dat vol aanvoelt en stralend oogt.

43 Weightless Conditioner
Belangrijkste ingrediënten Akkermoerasbloem – deze lichte olie, geëxtraheerd uit de zaadjes van de akkermoerasbloem, geeft volume zonder het haar te verzwaren. Helpt het vocht in de haarschacht te houden, waardoor het haar voller lijkt. Aminozuren – maximaliseren de hanteerbaarheid.

44 Voordelen van het product
Maximaliseert de hanteerbaarheid. Herstelt de buitenste haarschacht om het haar weer jeugdig zacht en glad te maken. Hydrateert grondig zonder het haar te verzwaren. Doet beschadigd haar beter ogen en aanvoelen en geeft zichtbaar jonger, gezonder ogend haar indien gebruikt als onderdeel van een systeem.

45 De hele week lang glanzend haar
Uw haar spant zich de hele week voor u in. Bewijs het daarom een wederdienst met ReNu Hair Mask. Deze grondig verzorgende behandeling is speciaal ontwikkeld om de haarschacht binnen te dringen en beschadigd haar drie keer zo sterk te maken. Het bevat CS7, een innovatief glad makend ingrediënt dat zich aan de cuticula hecht en het haar tot zeven dagen superglad en hanteerbaar maakt. Maak van ReNu Hair Mask uw geheime wapen om gespleten punten te voorkomen en uw haar te versterken en te laten glanzen – week na week.

46 ReNu Hair Mask Belangrijkste ingrediënten
Creatine – verbetert de elasticiteit van de cortex. CS7 – dit geavanceerde, plantaardige ingrediënt maakt de cuticula glad en maakt het haar glanzend, ook na herhaald wassen.

47 Voordelen van het product
Dringt de haarschacht binnen om het haar te hydrateren en beschadigd haar drie keer zo sterk te maken. Bevat CS7 dat de cuticula sluit, glad maakt en versterkt. Herstelt de buitenste haarschacht om het haar weer jeugdig zacht en glad te maken. Doet beschadigd haar beter ogen en aanvoelen en geeft zichtbaar jonger, gezonder ogend haar indien gebruikt als onderdeel van een systeem.

48 Onderzoek Nu Skin® ReNu Hair Mask
Nu Skin® ReNu Hair Mask is getest op het glad maken van de cuticula. Haarvezels die met ReNu Hair Mask behandeld waren en vervolgens vijf keer gewassen waren, hadden een aanzienlijk gladdere cuticula dan haarvezels van onbehandeld haar. Haarvezels die meerdere malen met ReNu Hair Mask behandeld waren en vervolgens vijf keer gewassen waren, waren dikker en de cuticula was beter beschermd.

49 Beschermt de cuticula

50 Nu Skin® stylingproducten
Bescherm uw cuticula met stylingproducten van Nu Skin®. Binnenkort verkrijgbaar.

51 Onderzoek Nu Skin® Hair Care

52 Onderzoek* Nu Skin® Op basis van zelfbeoordeling vond 96% van de testpersonen dat de Nu Skin® Hair Care producten even goed of beter werkten dan hun huidige Nu Skin® haarverzorgingsproducten en 87% gaf aan dat ze het gebruik prettig hadden gevonden. Hoewel de producten niet waren afgestemd op het haartype van de testpersonen, leidden ze in slechts zeven dagen tot een zichtbare verbetering van het haar van: 60% van de testpersonen die een shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik en voor droog haar gebruikten 82% van de testpersonen die een shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik en voor normaal tot vet haar gebruikten *Gebaseerd op resultaten van een onderzoek waarbij 42 testpersonen zeven dagen lang vrijwillig een complete set Nu Skin® Hair Care producten gebruikten. Een selectie van Kaukasische en Aziatische testpersonen in de leeftijd van 18 tot 64 jaar met middellang tot lang haar kregen een shampoo en conditioner toegewezen voor dagelijks gebruik en een conditioner voor wekelijks gebruik.

53 7 dagen gebruik van Nu Skin® Hair Care

54 Gebruik

55 Nu Skin® shampoos en conditioners selecteren
Weightless Conditioner Rich Conditioner Balancing Shampoo Voor vetter haar dat meer volume nodig heeft Mensen met normaal tot vet haar die glad, steil haar willen Moisturizing Shampoo Gehydrateerde reiniging met volume en body Droog, beschadigd haar en/of gladde, steile kapsels

56 Aanbevolen gebruik 1x per week 2x per week 3x per week
Meer dan 3x per week Clarifying Shampoo Gezond, droog tot normaal haar Vet haar of haar dat blootgesteld is aan milieuvervuiling Zeer vet haar en haar dat blootgesteld is aan milieuvervuiling (zwemmershaar) Zeer kort en zeer vet haar dat blootgesteld is aan milieuvervuiling ReNu Hair Mask Gezond, normaal haar Enigszins beschadigd, chemisch behandeld of droog haar Haar dat sterk chemisch is behandeld Zeer droog haar dat sterk chemisch is behandeld

57 Samenvatting Het wetenschappelijk geavanceerde driestappensysteem van Nu Skin® Hair Care begint al na één week regelmatig gebruik met het corrigeren en voorkomen van schade door mechanische, biologische en omgevingsinvloeden – voor zichtbaar jonger, gezonder ogend haar. Voornaamste voordelen Geeft al na één week regelmatig gebruik zichtbaar jonger, gezonder ogend haar. Herstelt de buitenste haarschacht om het haar weer jeugdig zacht en glad te maken. Versterkt de cortex om verlies van voedingsstoffen te voorkomen. Beschermt de cuticula tegen schade door omgevingsinvloeden, zodat het haar blijft glanzen. Producten: Balancing Shampoo, Moisturizing Shampoo, Clarifying Shampoo, Rich Conditioner, Weightless Conditioner en ReNu Hair Mask

58 Test uw kennis Wat zijn de drie stappen van het Nu Skin® Hair Care System? Versterkt de cortex met shampoos Herstelt de haarschacht met conditioners Beschermt de cuticula bij het stylen Voor welk haartype kunt u het beste Balancing Shampoo gebruiken? Balancing Shampoo is ideaal voor normaal tot vet haar en voor dagelijks gebruik. Voor welk haartype kunt u het beste Moisturising Shampoo gebruiken? Rich Conditioner is ideaal voor droog haar, met name dik en ruw haar.

59 Test uw kennis Wat is het verschil tussen Weightless Conditioner en Rich Conditioner? Weightless Conditioner verzorgt uw haar zonder het te verzwaren. Rich Conditioner voorziet uw haar van essentieel vocht voor extra zacht, glanzend en gezond haar. Hoe vaak moet ik ReNu Hair Mask gebruiken? Afhankelijk van uw haartype en de conditie van uw haar kunt u ReNu Hair Mask één tot drie keer per week gebruiken, in plaats van uw normale conditioner. Waarin onderscheidt Clarifying Shampoo zich? Deze krachtige reiniger maakt het haar grondig schoon zonder het te beroven van het natuurlijke vocht – voor sterk, jeugdig ogend haar.


Download ppt "Nu Skin® Hair Care. Nu Skin® Hair Care Wist u dat dat de gezondheid van uw haar invloed heeft op hoe oud u lijkt? Mensen met gezond haar worden."

Verwante presentaties


Ads door Google