De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fotoalbum Afscheid groep 8 van PBS De Brink, Leusden 2011-2012.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fotoalbum Afscheid groep 8 van PBS De Brink, Leusden 2011-2012."— Transcript van de presentatie:

1 Fotoalbum Afscheid groep 8 van PBS De Brink, Leusden 2011-2012

2

3 Nica is een aardig meisje, eentje waar leuk pit in zit. Zij is stapeldol op paarden, wekelijks maakt zij een rit. Kan ook van etentjes genieten. Lust alles, heeft geen favorieten. Een restaurant uit eten gaan. Zij zal dan heus niets laten staan.

4

5 Marijn blijft er steeds van dromen, dat die scout toch eens zal komen. En dan bekijkt hoe hij het doet, want voetbal dat zit in zijn bloed. Voet-bal-kij-ken-trai-nen-spe-len, nee, die sport zal nooit vervelen. Want zelfs in huis lukt voetbal wel. Dan is er het computerspel.

6

7 Sandra is lief en sociaal, gaat graag met vriendinnen elastieken op het plein en soms speelt ze binnen. Knutselt dan met plezier met leuk resultaat. Heeft ook heel veel lol als zij naar turnen gaat.

8

9 Kijk Chanou maakt zich niet druk. Leren geen probleem, een mooi geluk. Eigenlijk wil zij ontspannen, toch maakt zij wel toekomstplannen. Wil veel geld verdienen gaan, maar niet in een al te drukke baan.

10

11 In 2000 was er ook een schrikkeljaar, meer vlieguren voor de ooievaar. En Denise werd die extra dag gebracht. Dat was heel fijn, zij werd verwacht. Dus eigenlijk is zij nu pas 3 jaar, maar met de basisschool al klaar. Bij-de-hand en ook nog lekker bij de tijd. Ze is gewoon een leuke meid.

12

13 Als klein ventje naar de Brink toe dat leek Tio niet zo fijn. Hij was bang dat er geen vriendjes om te spelen, zouden zijn. Vrienden genoeg heeft hij ervaren. Het werden hele leuke jaren. Met veel plezier en weinig straf. Dat is toch fijn. Echt petje af!

14

15 Jolieke, gezellig meidje, heel sociaal, een bezig bijtje. Turnt elke week, zingt in een koor en speelt vaak met vriendinnen hoor. Gaat-naar-school-om-hal-luf-ne-gen. Dat valt wel eens even tegen. Dat is zo vroeg, dat is het net. Zij blijft soms liever in haar bed.

16

17 Vriendelijk en serieus, Ralph kan rustig werken. Maar komt los in vrije tijd, dat is goed te merken. Want buiten op het plein, vrienden om hem heen, komt hij snel tot actie, dat gebeurt meteen.

18

19 Morten een sportieve vent, voetbal is zijn sport, dat is bekend. Maar hij heeft meer favorieten, kan van schoolreis ook genieten. Schoolkamp en sport in groep acht vallen in de smaak zoals verwacht.

20

21 gezond ontbijt en dan een nieuwe dag, Beau gaat enthousiast weer aan de slag. Houdt van dansen, heeft met meiden veel plezier, geniet echt van het speelkwartier. Kijkt met vertrouwen naar het volgend jaar. School lijkt haar leuk, maar toch wel zwaar om bepakt, bezakt steeds weer op pad te gaan. Die rugzak laat zij liever staan!

22

23 Walter is pas echt tevreden als zijn elftal eerste wordt. Want hij wil wedstrijden winnen bij de voetbal, echt zijn sport. Fel, snel, actief en wil presteren, dat geldt natuurlijk ook voor leren. En in de klas komt dat van pas. Hij werkt goed door, echt super hoor.

24

25 Als Maureen een prijs zou winnen, kan ze echt wel iets verzinnen. Wensen genoeg, dat is wel fijn. Toch hoeft ze niet echt rijk te zijn. Ze-is-lief-leuk-en-be-schei-den, maakt plezier met and’re meiden. Ook tekenen en handarbeid, dat doet ze graag in vrije tijd.

26

27 Bram zijn inzet is echt top, hij kan keihard werken. Zet zijn beste beentje voor, dat is steeds te merken. Ook op het hockeyveld, een actieve vent. Fanatieke speler. Dat is wel bekend.

28

29 Met het werk niet supersnel, maar als zij gaat turnen lukt het wel. Vliegensvlug de radslag maken, met een sprong de bok niet raken. En heel lenig, maakt een split, komt Lianne met gemak in ‘zit’.

30

31 Lekker chillen dat doet Kody voor de buis, voor humorprogramma’s blijft hij thuis. Maakt zelf ook wel grappen, soms een beetje flauw. Dat maakt niets uit, wat geeft dat nou. Hij eet graag pizza, deze slimme vent, zijn plan voor later is bekend. Als het lukt dan wordt hij toch maar zakenman, omdat hij dan winst maken kan.

32

33 Danny vist graag, houdt van sterren, maar dan bij een restaurant. Hij heeft nu al plan voor later, komt in actie voor een klant. Wil graag gerechten gaan serveren, wil zich als ober presenteren. Maar bij dat vak moet hij in pak. Dat zal hem staan, een prima baan.

34

35 Rick gaat fluitend door het leven, ondernemend, veel beleven. Laat zich niet gauw uit het veld slaan. Een uitdaging gaat hij graag aan. Is-spor-tief-houdt-van-voet-bal-len, lekker tegen ballen knallen. Een wedstrijdje met de D2, dat is zijn team, daar speelt hij mee.

36

37 Dieuwke is een lieve meid, doet geen gekke dingen. Tekent graag en kijkt teevee, houdt ook wel van zingen. Deelt rake klappen uit, dat moet toch gemeld. Slaat tegen de bal met volley in het veld.

38

39 Nino eet graag frikadel, samen met patat, begrijp je wel. Dat vindt hij zo lekker smaken, maar muziek kan hem ook raken. Daar heeft hij een passie voor, werken als dj, dat lijkt hem hoor.

40

41 Matthijs droomt van een carrière in de sport, heeft voetbaltalent, maar net te kort. Richt zijn aandacht nu maar op een an’dre baan, wil als kok aan het werk gaan. Hij kan al koken, aardappels gaan goed, weet ook wel hoe hij bakken moet. Want een pannenkoek wordt rond en fijn van smaak. En daarmee scoort hij altijd raak.

42

43 Annly maakt heel snel contacten, heeft het leuk met iedereen. Heeft in vrije tijd en pauzes altijd meiden om haar heen. Kan ook nog heel goed dwarsfluit spelen, zij heeft geen tijd zich te vervelen. Ook knutselen is favoriet, omdat ze daar zo van geniet.

44

45 Talitha, een aardig meisje, maar soms ook een eigenwijsje. Doet aan ballet en danst al lang. Toch is zij wel een beetje bang. Nieu-we-school-en-veel-lo-ka-len, er is kans om te verdwalen. En leerkrachten nog niet bekend. Zij vraagt zich af of dat gauw went.

46

47 Koen gaat graag de hoogte in, dan kan hij ver kijken. Klimmen is een leuke sport, wil de top bereiken. Dat is zijn ideaal, wil er echt voor gaan. En hij hoopt voor later, op een mooie baan.

48

49 Demi is altijd actief, week’lijks naar de club, echt heel sportief. Tennisspel en hockey spelen, sporten gaat haar nooit vervelen. Dus voor later is haar plan: journaliste sport, als ’t even kan.

50

51 “Blauw op straat”, dat is waar Marco straks voor gaat, als politieman, altijd paraat. Komt in actie voor mens en de maatschappij en die gedachte maakt hem blij. En lukt dat niet, dan wordt hij directeur van een bedrijf, nee geen gezeur, van computerspellen, want dat wordt zijn keus. Dit joch is echt ambitieus.

52

53 Als klein ventje bij de kleuters, dat vond hij een fijne tijd. Maar in groep acht, tussen pubers, dat gaf ook gezelligheid. Nu komen er nieuwe schooljaren, Jarrold hoopt kennis te vergaren, zodat hij dan gaan werken kan. Banketbakker dat is zijn plan

54

55 Miljonair, dat zou toch top zijn, maar die kans is wel heel erg klein. Dat lukt vast niet, weet deze griet, gelukkig geeft dat geen verdriet. Ma-ri-ët-te-vrol-lijk-meid-je hockeyt al een aardig tijdje. Heeft veel contact, is grote fan van Facebook, Twitter, MSN.

56

57 Dennis is echt knettergek op pizza Hawaï smaak. Witlof is niet zijn gerecht, maar dat eet hij niet vaak. Gaat week’lijks naar de club voor het handbalspel. Samen met zijn vrienden vermaakt hij zich wel.

58

59 Paulette is niet gestrest. Dagelijks naar school dat vindt zij best. Want er is een hoop te leren, één ding kan zij niet waarderen. Dat bederft voor haar de pret, want ze moet nu steeds zo vroeg uit bed.

60

61 Met een boek vermaakt zij zich wel urenlang. Leanne bezit een grote drang om te lezen, zij verslindt echt elk verhaal van A tot Z, ja helemaal. Zij eet ook graag haar ‘vaders omelet’, gaat snel aan tafel voor gourmet. En wat fruit betreft, dat scheelt haar niet zoveel. Zij lust slechts appel met kaneel.

62

63 Daniëlle houdt van springen, maar dan zit zij op een paard. Mooi in draf of galopperen, zo ineens, dan maakt zij vaart. Houdt ook van streetdance, fijn bewegen. Dan komt ze los, niet meer verlegen. Ze zingt ook graag, muziek is fijn, omdat er leu- ke liedjes zijn.

64

65 Iris heeft al toekomstdromen, vrijstaand huis dat mag er komen. Liefst in de buurt van strand en zee. Zo’n plekje stemt haar wel tevree. Gaat-daar-dan-ver-ha-len-schrij-ven kan daarvoor gewoon thuis blijven. En dan ook nog een hond erbij. Golden retriver maakt haar blij.

66

67 Het is zover, voorgoed van school, de gasten van groep acht. Van kleuterkind naar pubermens gaat sneller dan verwacht. Wij wensen jullie veel geluk, succes ook op je weg. En ben je nog eens in de buurt, dan ben je welkom zeg.

68


Download ppt "Fotoalbum Afscheid groep 8 van PBS De Brink, Leusden 2011-2012."

Verwante presentaties


Ads door Google