De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wijziging organisatiestructuur afdeling Voetbal Op 20 september is er een samenstelling van mensen uit de Voetbal- en Jeugdcommissie een gesprek aangegaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wijziging organisatiestructuur afdeling Voetbal Op 20 september is er een samenstelling van mensen uit de Voetbal- en Jeugdcommissie een gesprek aangegaan."— Transcript van de presentatie:

1 Wijziging organisatiestructuur afdeling Voetbal Op 20 september is er een samenstelling van mensen uit de Voetbal- en Jeugdcommissie een gesprek aangegaan met het Hoofdbestuur. Tijdens dit gesprek is er uitgebreid gesproken over de wens namens de VC/JC, om overgang naar Zaterdagvoetbal weer bespreekbaar te maken, met daarbij gecombineerd, de voorgestelde wijziging van de Organisatiestructuur Voetbalafdeling MSV & AV Flakkee.

2 Waarom wijzigen? Het vele vrijwilligerswerk telkens door dezelfde mensen moet worden gedragen. Opzet van de vele (sub)commissies mogelijk veel effectiever kan. Overzichtelijker/transparanter. Onder de Voetbalcommissie (VC) komen nu 2-tal subcommissies, de Organisatorische commissie (OC) en de Technische commissie (TC). Techniek (voetbal) en de zaken eromheen (organisatie) worden gescheiden.

3 Implementatie Implementatie van de nieuwe organisatiestructuur, is in principe van toepassing, wanneer het selectieteam de overgang heeft gemaakt naar Zaterdagvoetbal. De leden uit de VC zullen mensen moeten benaderen, waarvan de Voetbalcommissie meent dat dit de juiste mensen zijn voor de vacante posities. Om de mensen de juiste informatie te kunnen geven voor invulling van de nog in te vullen functies, zijn/worden er functieomschrijving gemaakt, van alle functies binnen de Voetbalafdeling. Mening van VC is echter wel, dat Bestuurder aan moet blijven om samen de toekomst van de vereniging veilig te stellen.

4


Download ppt "Wijziging organisatiestructuur afdeling Voetbal Op 20 september is er een samenstelling van mensen uit de Voetbal- en Jeugdcommissie een gesprek aangegaan."

Verwante presentaties


Ads door Google