De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Digitaal Onderwijs. In deze presentatie: - Versnellen van het plan - Leraren en Leerlingen - Digitaal les,omdat het beter is dan het huidige systeem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Digitaal Onderwijs. In deze presentatie: - Versnellen van het plan - Leraren en Leerlingen - Digitaal les,omdat het beter is dan het huidige systeem."— Transcript van de presentatie:

1 Digitaal Onderwijs

2 In deze presentatie: - Versnellen van het plan - Leraren en Leerlingen - Digitaal les,omdat het beter is dan het huidige systeem. - Werken op Laptops - Handig,Efficient,Snel en lichamelijk beter. - vragen?

3 Doelstelling Wij willen het proces van het ontwikkelen van digitaal onderwijs versnellen. -Het is lichamelijk beter -Je hebt altijd alles bij je,ook de leraren -Verduidelijking van uitleg,bijvoorbeeld bij moeilijke vakken als wiskunde, d.m.v. Animaties ed. -Bij afwezigheid kan de les thuis gevolgd/gegeven worden. -Bij tussen uren huiswerk maken of bijvoorbeeld spellen doen.

4 School Systeem -Speciale tafels voor de laptop.Met Internet aansluitingen En alle anderen kabels die nodig zijn. -Tijdens tussen uren blijf je in het lokaal en ga je onder toezicht huiswerk maken of gamen als je dat al af hebt. -Leerstof op de PC.

5 gebruikscenario -Laptop mee naar school en aansluiten op de tafel. -Zoveel mogelijk les in 1 lokaal -Uitleg via de beamer met verduidelijkingen als animatie’s. -Tussen uren gebruiken voor huiswerk maken of voor vermaak. Je hebt natuurlijk altijd alles bij de hand.

6 De Schooltas Mag 10% wegen van wat jij weegt Gemiddelde schooltas is 12,5 Kg (gewicht gemiddelde peuter) 25 uur met een peuter op je rug. grootste veroorzaker van nek- en rugklachten, nadelig op het stuurvermogen. -Onderzoek bij schoolkinderen heeft aangetoond dat meer dan 76 % van hen in bepaalde mate afwijkingen aan de wervelkolom vertoont. Deze kunnen door een reeks van factoren veroorzaakt worden. zware schooltassen……..

7 bedankt Wij hopen dat u we voldoende geinformeerd en geactiveerd hebben. Met nadruk op het laatste!! Gemaakt Door: Jimmy Van Duuren Sjoerd Boonstra Yannick Hagedorn


Download ppt "Digitaal Onderwijs. In deze presentatie: - Versnellen van het plan - Leraren en Leerlingen - Digitaal les,omdat het beter is dan het huidige systeem."

Verwante presentaties


Ads door Google