De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afspraken en regels. Afspraken bij de start van de les Zorg dat mp3 speler uit je oren is en uit staat Zorg dat je alle spullen bij je hebt, je mag het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afspraken en regels. Afspraken bij de start van de les Zorg dat mp3 speler uit je oren is en uit staat Zorg dat je alle spullen bij je hebt, je mag het."— Transcript van de presentatie:

1 Afspraken en regels

2 Afspraken bij de start van de les Zorg dat mp3 speler uit je oren is en uit staat Zorg dat je alle spullen bij je hebt, je mag het lokaal niet meer uit als je eenmaal binnen bent; Jas in de kluis; Ga zo snel mogelijk zitten op je vaste plek; Pak je spullen uit de tas en zet je tas van tafel; Leg de bladzijdes van je boek en je schrift open op de bladzijde waar je gebleven was; Wacht geduldig tot de les gaat beginnen;

3 Als de bel gaat aan het einde van de les Pak je je spullen in; Blijf je zitten tot de docent zegt dat je mag opstaan.

4 Vier eenvoudige regels Leerlingen moeten een gevulde etui bij zich hebben Moeten op tijd in de les zijn Mogen niet door de docent heen praten En niet opstaan zonder toestemming Bij overtreding wordt er consequent gestraft.


Download ppt "Afspraken en regels. Afspraken bij de start van de les Zorg dat mp3 speler uit je oren is en uit staat Zorg dat je alle spullen bij je hebt, je mag het."

Verwante presentaties


Ads door Google