De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Profielen Groep vakken die met de praktijk te maken hebben. De vakken worden niet apart gegeven, maar door elkaar. Er zijn 4 profielen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Profielen Groep vakken die met de praktijk te maken hebben. De vakken worden niet apart gegeven, maar door elkaar. Er zijn 4 profielen."— Transcript van de presentatie:

1 Profielen Groep vakken die met de praktijk te maken hebben. De vakken worden niet apart gegeven, maar door elkaar. Er zijn 4 profielen

2 BL en KL Je moet een profiel kiezen Je kiest dus voor een groep vakken

3 GL Geen keuze Intrasectoraal, 10 % handen 90% hoofd Toch praktijk!

4 BL en KL kiezen een profiel Profiel 1Profiel 3Profiel 4Profiel 5 dier productie dier gezelschap of productie vap voedingsmiddelen groen tuin park landschap, aanleg en onderhoud plant plantenteelt vapbloem bloemsierkunst plant agr. techn.plant agr. techn. agr. econ.

5 Gemiddeld krijg je van elk vak evenveel uren

6 Een dag /week heb je een Profieldag Een dag / week stage

7 profieldag Je bent soms bezig met je handen (praktijk) En soms zit je in de boeken (theorie) Je krijgt huiswerk mee

8 stagedag Heeft te maken met je profiel Begeleiding door profieldocent ZELF zoeken Onderdeel van examen, pta

9 BL: - CSPE in 1 praktijkvak. - Het praktijkvak waarin CSPE wordt gedaan mag geen agr. techniek of agr economie zijn KL: - CSPE in 2 praktijkvakken.

10 GL Intra, onderdelen uit de verschillende praktijkvakken aangevuld met competenties als samenwerken, plannen, organiseren Mfl, duurzaamheid, gezondheid Samen met klas 4 Een halve dag in de week

11 Vragen ?


Download ppt "Profielen Groep vakken die met de praktijk te maken hebben. De vakken worden niet apart gegeven, maar door elkaar. Er zijn 4 profielen."

Verwante presentaties


Ads door Google