De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inleiding  Meneer rob  Nieuwe collectie  Het bedrijf  De auto´s  De werkruimte.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inleiding  Meneer rob  Nieuwe collectie  Het bedrijf  De auto´s  De werkruimte."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inleiding  Meneer rob  Nieuwe collectie  Het bedrijf  De auto´s  De werkruimte

3 Meneer Rob  Rob is de bedrijfsleider en hij regelt heel veel in het bedrijf  Meneer Rob is rond de 50 jaar.  Hij verkoopt bijna alleen nieuwe ford’s maar in de boven verdieping verkoopt hij 2 e hands auto.

4 Nieuwe auto’s  De nieuwe auto  De ford focus is de zakenauto van het jaar 2013  Andere auto’s zijn de Ford Ka en de C-Max maar ook de Ford Kuga er zijn twee soorten mondeo’s de sport versie en de cruise versie  De Ford Galaxy kost 43.595 heeft een Bi Xenox verlichting en heeft een touch screen navigatie met 13 premium luidsprekers.

5 Het Bedrijf  Het bedrijf is heel groot.  Er zijn ook andere auto’s dan alleen maar Fords.

6 De werkruimte  In de werk ruimte worden auto’s gerepareerd en worden gecheckt.  Daar zagen we wat werknemers. Guus werkt al 35 jaar in dit vak en hij vind het werk leuk.  Maar er zijn ook andere werkruimtes bijvoorbeeld : de plaats waar de auto’s waar ze worden verkocht.  En daar is ook de informatie ballie.  Met een mevrouw aan de ballie had ik een vraag gesteld hoe lang werk je ze zij : ik werk twee dagen per week.  Ze is rond de veertig, en ze is aardig.

7 Einde  Dit was onze presentatie  Mensen die eraan hebben gewerkt:  Bas, Delicia, Kardo, Malaika, Tyrone en Lisa


Download ppt "Inleiding  Meneer rob  Nieuwe collectie  Het bedrijf  De auto´s  De werkruimte."

Verwante presentaties


Ads door Google