De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn."— Transcript van de presentatie:

1 Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn auto op de vluchtstrook. Hij controleerde zijn banden maar zag geen lekke band. Hij opende de motorkap om te kijken wat het wel zou kunnen zijn.

2 Maar nog voordat hij de motorkap geheel geopend had sprong hij verschrikt terug. Ongeloof straalde uit zijn ogen en in shock bleef hij staan.

3 Niemand zou dit geloven en vooral z’n baas niet als hij de reden van het telaatkomen zou vertellen. Gelukkig stopte er op dat moment een automobilist met een fotocamera in z’n hand..

4

5

6

7

8

9 Nou, als er 1 reden is om te laat op het werk te komen was het toch wel deze slang....Of niet dan ??? Groet....


Download ppt "Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google