De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gazelle Linkse Velg, Rechtse Voor Trommel Naaf (ongelijk Flens) Benodigdheden: Een Linkse RVS Velg Een Linkse RVS Velg Spaken (Maat) 14x268 mm, 295 mm.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gazelle Linkse Velg, Rechtse Voor Trommel Naaf (ongelijk Flens) Benodigdheden: Een Linkse RVS Velg Een Linkse RVS Velg Spaken (Maat) 14x268 mm, 295 mm."— Transcript van de presentatie:

1 Gazelle Linkse Velg, Rechtse Voor Trommel Naaf (ongelijk Flens) Benodigdheden: Een Linkse RVS Velg Een Linkse RVS Velg Spaken (Maat) 14x268 mm, 295 mm Spaken (Maat) 14x268 mm, 295 mm Rechtse Voor Trommel Naaf Rechtse Voor Trommel Naaf Nippelplaatjes NippelplaatjesGereedschappen: Richtbok Richtbok Spaakspanner Spaakspanner Platkopschroevendraaier Platkopschroevendraaier Baris Eryilmaz, Arjan van Groningen en Berry van der Wiel

2 Hoofdstuk 1 We nemen een RVS velg en een rechter voornaaf met de volgende toebehorende spaken (14x268 mm en 295 mm). We Steken de spaak in de rechter kant (dus het grote kant) dus met 268mm en links van het ventielgat dus hele tijd 1 spaakgat overslaan. Je slaat steeds 3 spaakgaten over totdat je dat hebt gedaan dan moet je het hele kant vol maken en dat doe je door hele tijd 3 spaak gaten overslaan.

3 Hoofdstuk 2 We draaien het wiel om en je begint van het ventielgat 6 spaakgaten naar rechts verder te tellen en doet het spaak in de 7 e spaakgat. 6 spaakgaten naar rechts verder te tellen en doet het spaak in de 7 e spaakgat. En als je die spaak erin heb gedaan dan spreekt het voor zich en moet je weer 3 spaakgaten overslaan en in het 4 e spaakgat draaien. En dan moeten de spaken die nog in de spaakgaten moeten monteer je ook. En als alle spaken in het wiel zitten dan draai je alle spaken handvast. Zodat ze klaar zijn voor het richten.

4 Hoofdstuk 3 Wat je nu moet doen is het wiel richten en het hoogteslag eruit zien te krijgen. En het wiel natuurlijk op spanning brengen.

5 Hoofdstuk 4 Je bent nou bijna klaar met het wiel. Je moet het alleen nog even goed controleren en noch even spannen indien nodig. En als je dat hebt gedaan haal je het wiel uit het richtbok en het wiel te kraken dat doe je door middel van het wiel op het grond te leggen en met je gewicht een beetje nadrukken. En als je dat hebt gedaan zet je het wiel weer terug in het richtbok en draait alle spaken nog een kwart slag. Als je een wiel voor een klant spaakt is het heel erg verstandig om de klant erbij te vertellen dat de klant over 1 maand weer even terug moet komen. Om de spaken weer op een goede spanning te zetten. Of eventueel een slinger eruit zien te halen indien het een gevolg is.

6 Dit was het presentatie van Baris Eryilmaz Arjan van Groningen Berry van der Wiel 29-01-2008 29-01-2008


Download ppt "Gazelle Linkse Velg, Rechtse Voor Trommel Naaf (ongelijk Flens) Benodigdheden: Een Linkse RVS Velg Een Linkse RVS Velg Spaken (Maat) 14x268 mm, 295 mm."

Verwante presentaties


Ads door Google