De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hochsauerland Appartments GmbH An der Brey 13 D-59939 Elpe (Stadt Olsberg) Hochsauerland Appartments Elpe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hochsauerland Appartments GmbH An der Brey 13 D-59939 Elpe (Stadt Olsberg) Hochsauerland Appartments Elpe."— Transcript van de presentatie:

1 Hochsauerland Appartments GmbH An der Brey 13 D-59939 Elpe (Stadt Olsberg) Hochsauerland Appartments Elpe

2 HOCHSAUERLAND APPARTMENTS Hochsauerland Appartments ligt op een prachtige berghelling midden in het plaatsje Elpe. Het ligt omringd door bossen en in de directe nabijheid van meerdere skihellingen. Op 4 km afstand is een officieel mountainbike wedstrijdparcours en even buiten het dorp vindt u de beroemde school voor paragliders. Voor de jeugd is op slechts 6 km afstand het grootste pretpark (Fort Fun) van het gehele Sauerland te vinden. Deze bijzondere ligging heeft er toe geleid dat een groep Nederlandse investeerders de kans heeft aangegrepen het appartementencomplex aan te kopen en een facelift te geven. In dit schitterend gelegen project worden 27 appartementen gerealiseerd waarvan er momenteel al 13 zijn opgeleverd. Deze zijn per direct verhuurbaar en/of te gebruiken voor vakantie. Medio 2007 wordt gestart met de afbouw van de overige appartementen. De appartementen beschikken allemaal over een eigen parkeerplaats en mogen permanent worden bewoond. Locale huismeesters zijn aanwezig voor verhuur, reiniging, onderhoud en calamiteiten.

3 ELPE In Hochsauerland ligt het prachtige dorp Elpe op korte afstand (14 km) van Winterberg, midden in het groene hart van Duitsland. Gezonde lucht en een glooiend landschap met 2.711 bergtoppen lokken jaarlijks weer iedereen die van rust, schoonheid en natuur houdt.Dit is een waar paradijs voor wandelaars, golfers, mountainbikers, wintersporters, natuurvrienden, rustzoekers en gezinnen met kinderen.Op ongeveer 235 km van de Nederlandse grens bevindt u zich in een ongerepte natuur met een gunstig klimaat.Karakteristiek zijn de dorpen met vakwerkhuizen die in de dalen van de omringende bergen liggen. Overal hebt u uitzicht op de beken en riviertjes in dit idyllische landschap.In de directe omgeving van het appartementencomplex bevinden zich vele bezienswaardigheden en zijn diverse activiteiten mogelijk. Kijk hiervoor op: www.fortfun.de www.hennesee.de www.willinger.hochheideturm.de www.bike-arena.de www.skiliftkarussell.de www.postwiese.de www.hunaulift.de www.golfclub-winterberg.de www.golfclub-schmallenberg.de

4 RENDEMENT Al deze mogelijkheden hebben er toe geleid, dat er ook zonder al te veel marketing een bezettingsgraad van de pensions/appartementen is van gemiddeld 50%. Dit is al gerealiseerd op basis van één website. Hochsauerland Appartments GmbH zal gedurende de verkoop zodanig reclame maken dat de bezettingsgraad nog zal toenemen. De prachtige ligging, de grote balkons en tuinen bieden voor zowel jong als oud het gehele jaar mogelijkheden tot verhuur. De inkomsten van de verhuur kunnen ruim de kosten van de aankoop, onderhoud en servicekosten overstijgen. De eerste 13 appartementen zullen voor spectaculair lage prijzen op de markt worden gebracht. Hiermee wordt u een unieke investeringsmogelijkheid geboden. De renovatie is al zover gevorderd dat de eerste twee blokken (A3 en B) zijn opgeleverd en gerenoveerd conform hedendaagse maatstaven. HOE KOMT EEN KOOPOVEREENKOMST TOT STAND? Anders dan in Nederland moet de koopovereenkomst (Kaufvertrag) notarieel worden vastgelegd. De notaris is verplicht eerst het kadaster (Grundbuch) te controleren i.v.m. eventuele belastingen en beperkingen omtrent het onroerend goed. Na het tekenen van de koopovereenkomst zal het eigendom van het onroerend goed worden overgedragen. De eigendomsoverdracht van grond en woning van verkoper naar koper (Auflassung) wordt, net als in Nederland, notarieel vastgelegd. Om notariskosten te besparen kan in het Kaufvertrag meteen de Auflassung worden opgenomen. Mondelinge overeenkomsten zijn in Duitsland niet bindend. Alleen notariële akten zijn wettelijk bindend. De koper van het onroerend goed is pas eigenaar van het onroerend goed als dit is ingeschreven in het Grundbuch (kadaster). Een zogenaamde voorlopige koopovereenkomst kent men niet in Duitsland! Deze zijn wettelijk niet bindend. Bij een mondelinge overeenkomst is het dus raadzaam deze schriftelijk te laten vastleggen en te registreren in een zgn. Auflassungsvormerkung bij de notaris. Hochsauerland Appartments GmbH werkt met een optieovereenkomst, welke door koper en verkoper zal worden ondertekend. Aan de hand van dit document zal de notaris de bindende stukken gaan opmaken. BEZICHTIGING Voor een afspraak en een eventuele bezichtiging kunt u contact opnemen met: De heer J.F. Putters Telefoon 0318-420564 Mobiel 06-52665458

5

6 Elpe (Stadt Olsberg)

7

8 Correspondentieadres: Postbus 17 6720 AA Bennekom Tel. (0031) 0318-420564 Fax (0031) 0318-416922

9


Download ppt "Hochsauerland Appartments GmbH An der Brey 13 D-59939 Elpe (Stadt Olsberg) Hochsauerland Appartments Elpe."

Verwante presentaties


Ads door Google