De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MyLab Nederlandstalig2 Welkom! Om gebruik te kunnen maken van MyLab dien je je te registreren. Hiervoor heb je het volgende nodig: 1. een geldig e-mailadres;

Verwante presentaties


Presentatie over: "MyLab Nederlandstalig2 Welkom! Om gebruik te kunnen maken van MyLab dien je je te registreren. Hiervoor heb je het volgende nodig: 1. een geldig e-mailadres;"— Transcript van de presentatie:

1

2 MyLab Nederlandstalig2 Welkom! Om gebruik te kunnen maken van MyLab dien je je te registreren. Hiervoor heb je het volgende nodig: 1. een geldig e-mailadres; 2. de studententoegangscode die gedrukt staat op de binnenzijde van het omslag van je boek; 3. een eventuele cursuscode (aangemaakt door jouw docent), als MyLab actief gebruikt wordt in de cursus Let op: De toegangscode in jouw boek is een unieke code en kan niet gedeeld worden met andere studenten. student@school.nl SIMPLE-FRILL-TONLE- WEIRS-CHOIR-FLEES Jansse-ae3e 1 2 3 Bijvoorbeeld:

3 MyLab Nederlandstalig3 Om je te registreren volg je deze stappen: 1. Ga naar www.pearsonmylab.nl (Nederland) of www.pearsonmylab.be (Vlaanderen).www.pearsonmylab.nlwww.pearsonmylab.be 2. Klik onder het kopje ‘Registreer’, op de knop ‘Student’. 3. Vul de studententoegangscode in. Je hebt nu toegang tot de cursus. Als je al een Pearsonaccount hebt, hoef je slechts je inloggegevens in te vullen. Als je nog geen account hebt, dien je deze aan te maken. Volg hiervoor de aangegeven stappen.

4 MyLab Nederlandstalig4 Als je voor de eerste keer inlogt, krijg je twee keuzemogelijkheden: • Deelnemen aan een cursus van uw docent; om MyLab te betreden met een cursuscode aangemaakt door je docent. • Zelfstandig studeren; om MyLab te betreden zonder een cursuscode.

5 MyLab Nederlandstalig5 s Je registratie is voltooid. Je hebt nu toegang tot MyLab. Wat is MyLab eigenlijk? MyLab is een digitale leeromgeving waarin zowel studenten als docenten, met behulp van diverse interactieve studietools, op een gebruiksvriendelijke en tijdbesparende manier kunnen toewerken naar het afronden van een cursus met een positief resultaat.

6 MyLab Nederlandstalig6 Wat betekent dit voor jou als student? Aan alleen het bestuderen van de tekst heb je soms niet genoeg om te slagen voor een tentamen. MyLab biedt jou de mogelijkheid om op een eenvoudige en interactieve manier te oefenen met de theorie. Aan de hand van verschillende studietools, geschikt voor iedere manier van studeren, maak je kennis met de lesstof en pas je de theorie actief toe. Wanneer het tijd is voor het tentamen, bezit je op deze manier alle kennis om een voldoende te halen en zo sneller en gemakkelijker de cursus af te ronden.

7 MyLab Nederlandstalig7 Wanneer gebruik je MyLab? MyLab is op twee manieren te gebruiken. Ben je student en gebruikt je docent dit boek met MyLab tijdens de lessen, dan kun je met een cursuscode het studiepad gebruiken. Dit studiepad leidt jou stap voor stap door de theorie van het boek heen. Als je zonder docent zelfstudie doet, bevat MyLab een mediatheek. In de mediatheek staan alle studietools bij het gehele boek, zonder dat er een verdeling in stappen is gemaakt. Op deze manier kun je eveneens oefenen met de theorie, in je eigen tempo.

8 MyLab Nederlandstalig8 Op de volgende pagina’s krijg je een rondleiding door het MyLab studiepad. Wij wensen je veel plezier met MyLab.

9 MyLab Nederlandstalig9 Zodra je bent ingelogd en de cursuscode van je docent hebt ingevoerd, ga je naar de cursus door in de bovenste navigatiebalk de naam daarvan aan te klikken. Je cursus start dan automatisch het beschikbare ‘Studiemateriaal’. Klik om verder te gaan. Je hebt nu twee opties: Het studiepad en de mediatheek. Hierna volgt een uitleg van het studiepad, waarmee je stap voor stap de theorie onder de knie krijgt en je gewend raakt aan de manier van toetsen die op de meeste hogescholen wordt gehanteerd. De mediatheek, met alle bijbehorende studiematerialen, kun je gebruiken als je aan zelfstudie doet.

10 MyLab Nederlandstalig10 Studiepad Overtuigd slagen voor je tentamen Het studiepad is opgedeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk in MyLab komt overeen met een hoofdstuk uit het boek. Net als in het boek zijn de hoofdstukken in MyLab verdeeld in paragrafen, ‘leerobjecten’ genaamd. Bij elk leerobject zijn ‘MyTools’ beschikbaar waarmee je kunt oefenen met de theorie. Na het volgen van dit studiepad ben je optimaal voorbereid om de cursus met succes af te ronden.

11 MyLab Nederlandstalig11 Lezen… eText De digitale versie van de tekst, verrijkt met interactieve begrippen, animaties en video’s. De handige zoekfunctie en navigatie begeleiden je bovendien eenvoudig door de tekst.

12 MyLab Nederlandstalig12 Oefenen… MyDefinitions Een actieve oefening om je de belangrijkste begrippen uit het hoofdstuk eigen te maken

13 MyLab Nederlandstalig13 Oefenen… MyCheck Bouw stap voor stap een samenvatting van het leerobject – en uiteindelijk het gehele hoofdstuk.

14 MyLab Nederlandstalig14 Oefenen… MyMap Krijg inzicht in de structuur van de theorie en leer verbanden te leggen tussen begrippen, situaties en modellen.

15 MyLab Nederlandstalig15 Toetsen… Hoofdstuktoets Heb je alles gelezen en voldoende geoefend met de MyTools? Controleer dan je kennis met de hoofdstuktoets.

16 MyLab Nederlandstalig16 Klantenservice Als je vragen of problemen ondervindt bij het gebruik van MyLab kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ga naar www.pearsonmylab.nl/help voor uitgebreide hulp.www.pearsonmylab.nl/help


Download ppt "MyLab Nederlandstalig2 Welkom! Om gebruik te kunnen maken van MyLab dien je je te registreren. Hiervoor heb je het volgende nodig: 1. een geldig e-mailadres;"

Verwante presentaties


Ads door Google