De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Exclusieve verdeler voor België en Luxemburg

Verwante presentaties


Presentatie over: "Exclusieve verdeler voor België en Luxemburg"— Transcript van de presentatie:

1 Exclusieve verdeler voor België en Luxemburg
OLIEVRIJE KOELVLOEISTOFFEN VOOR CNC MACHINES Exclusieve verdeler voor België en Luxemburg VERBIST TOOLS NV Tervuursesteenweg 519B BE-1982 Elewijt Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) Web:

2 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
PRODUKTEIGENSCHAPPEN Vrij van olie Vrij van oplosmiddelen Vlot biologisch afbreekbaar Emulgeert niet Dermatologisch getest Verhoogde standtijden Eén product voor alle bewerkingen op alle metalen Opmerkelijke tijdsbesparingen Gegarandeerde kwaliteitsverbetering

3 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
Alle producten zijn ontwikkeld met aandacht voor : Het milieu Een 100% veilige werkomgeving voor de operators Levenslange kwaliteitsgarantie BPALWO Better Performance and Lubrication Without Oil

4 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
Produktengamma Smf 02 Voor het bewerken van staal, ijzer,gietijzer, staal van hoge legering, aluminium, titanium,… Smf 02 BM Identiek product als Smf 02 maar met extra additieven voor het bewerken van non-ferrometalen. Smf 07 PLUS Identiek product als Smf 02 maar met extra additieven voor het bekomen van een verhoogde smeercapaciteit. Smf 07 ALU Identiek product als Smf 02 maar met verhoogde smeercapaciteit en corrosie inhibitors voor het bewerken van kortspanige aluminium.

5 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
Belangrijkste voordelen ten opzichte van olie gebaseerde emulsies Geen emulsievorming (grootste risicofactor voor bacteriënvorming) Eenvoudig te mengen en bij te vullen (doseerunit) Ontvetten van de stukken na bewerking vervalt (tijd–kostenbesparing) Levenslange garantie (enkel bijvullen) Geen verwerking – en afvoerkosten (kostenbesparing) Vergunningsvrije stockering (labelvrije producten) Droge, olievrije spanen (geen vervuiling bij afvoer of verwerking) Dermatologisch getest (geen huidirritaties of allergische reacties) Olievrije werkruimte (geen glibberige vloeren – verbeterde lucht)

6 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
Te gebruiken startconcentraties voor de produkten Smf 02 – Plus - Alu De omrekening van de Brix waarde naar concentratie staat per product op de bussen vermeld. 6% Voor alle bewerkingen van alle metalen. Refraktormeter: 2,4 ° Brix voor SMF 02 3% Voor alle slijpbewerkingen. Refraktormeter: 1,2 ° Brix voor SMF 02 Met maximum 50% van de startconcentraties worden de machines bijgevuld. Wij adviseren om de koelvloeistoftank terug volledig op te vullen wanneer het niveau tot de helft is gezakt. Hierbij dient men te letten dat alle olie via een skimming-systeem is verwijderd voordat men de tank weer opvult.

7 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
Mogelijkheden om de oliefilm te verwijderen Band skimmer Schijf skimmer

8 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
Naast de ontwikkeling van de watergebaseerde koelvloeistoffen, werd door het research team van DPI een olievrije vloeistof ontwikkeld die de klassieke hydraulische en centrale smeerolie kan vervangen HydraGREEN vrij van oplosmiddelen, chloor, fosfaten vrij van mineraalolie dermatologisch getest milieuvriendelijk voorzien van organische roestinhibitors gestabiliseerd voor non – ferro metalen leverbaar in viskositeitskwaliteiten ISO VG 22, 32, 46,100, 140

9 Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen
HydraGREEN 32 Vervangt de klassieke hydraulische olie. In geval van lekken zal deze vloeistof volledig worden opgelost in het koelwater en zal bijgevolg geen invloed hebben op de kwaliteit en stabiliteit. HydraGREEN 68 Vervangt de gebruikelijke mineraalolie voor de centrale smering van lineaire geleidingen. Deze vloeistof zal volledig worden opgelost in het koelmiddel en bijkomende smering geven aan het produkt. Hierdoor kan de concentratie van het koelmiddel nog meer worden gereduceerd. De smerende eigenschappen van Hydragreen zijn bevestigd in de Bruggertest conform DIN Het produkt is volgens EG richtlijn 2001/58/EC vrij van gevaren-labeling en symbolen.

10 VERBIST TOOLS NV Voor alle bijkomende informatie en
Olievrije koelvloeistoffen voor alle metaalbewerkingen Voor alle bijkomende informatie en gratis testvulling contacteer ons: VERBIST TOOLS NV Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) Contacten: Serge Meul Sales Engineer GSM: (0)


Download ppt "Exclusieve verdeler voor België en Luxemburg"

Verwante presentaties


Ads door Google