De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vellen en snoeien van bomen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vellen en snoeien van bomen"— Transcript van de presentatie:

1 Vellen en snoeien van bomen
Robert Verbiest

2 Activiteiten Vellen en snoeien van bomen op gevaarlijke en
Vellen van bomen. Vellen en snoeien van bomen op gevaarlijke en moeilijk bereikbare plaatsen met beklimmen. Bouwrijp maken van bouwgrond. Snoeien van coniferen. Verwijderen van coniferen Hakselen van groenafval tot 200mm diameter. Ik kom steeds ter plaatse om de situatie te evalueren en maak geheel vrijblijvend en gratis een prijsofferte. Voor afspraak : Tel : GSM : Fax :

3 Werkwijze Bij het vellen en snoeien van bomen maakt de boomveller geen gebruik van kraan of hoogtewerker, wat de kosten opmerkelijk verlaagt en het inzetbereik verhoogt.(bv.in kleine achtertuinen of tussen huizen waar men geen toeang heeft met zware hoogtewerkers) De touwklim techniek wordt voornamelijk gebruikt voor bomen te snoeien zodat de bomen zo min mogelijk beschadigd worden. De boomsporen worden dan weer ingezet bij het vellen van bomen,omdat hier de schade aan de stam van geen betekenis is. De boomveller beweegt zich voort in de boom met boomsporen en is gezekerd door een zit-en positioneergordel en een leeflijn waarmee hij rond de boom zichzelf vastzet, zodat hij beide handen vrij heeft om werken uit te voeren. Kleine takken worden meestal met een dubbel getande speciale zaag met de hand afgezaagd, grote takken , kruinen en stammen worden met een compacte kettingzaag met eenhandsbediening verwijderd.De boomveller verwijderd van onder naar boven alle takken tot in de kruin, dan wordt de kruin verwijderd en begint het eigenlijke afbouwen van de boom. Meestal worden grote en zware stukken naar beneden gelaten langs een touw met een afremsysteem zodat er geen schade kan berokend worden aan de omgeving.

4 Verhakselen van Snoeiafval
Na het vellen of snoeien is er een gigantische berg groenafval. Ik kan deze afval desgewenst verhakselen ter plaatse. U kan dit haksel gebruiken als compost of om tussen uw borders te gebruiken als bodembedekker. Hakselen kan tot diameter 20cm.

5 Contact Robert Verbiest Korte Nieuwstraat 26 2960 St-Job in 't Goor
Tel : Fax : GSM :

6 Bedankt voor uw aandacht,
als u nog informatie wenst kan u mij altijd vrijblijvend contacteren Met vriendelijke groeten, Robert Verbiest


Download ppt "Vellen en snoeien van bomen"

Verwante presentaties


Ads door Google