De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

design website advertentie (1) (Luxe tijdschriften) NEEM ALLEEN GENOEGEN MET HET BESTE. BOREALIS IJSBERGWATER. U drinkt alleen de beste wijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "design website advertentie (1) (Luxe tijdschriften) NEEM ALLEEN GENOEGEN MET HET BESTE. BOREALIS IJSBERGWATER. U drinkt alleen de beste wijn."— Transcript van de presentatie:

1

2 design

3 website

4

5

6

7

8 advertentie (1) (Luxe tijdschriften) NEEM ALLEEN GENOEGEN MET HET BESTE. BOREALIS IJSBERGWATER. U drinkt alleen de beste wijn. U rijdt in de beste auto. U koopt bij de beste winkels. Voor wie alleen genoegen neemt met het beste, is Borealis IJsbergwater de enige juiste keuze. Borealis ‘oogst’ haar ijsbergwater op volle zee, waar de ijsbergen in hun natuurlijke omgeving rondzwerven. In een steriele omgeving wordt de miljoenen jaren oude ijsschots gesmolten en gebotteld. Zo ontstaat het meest pure water dat op aarde te vinden is. U verdient het! Drink voortaan alleen nog het beste, meest pure water. Koop nu uw sixpack Borealis IJsbergwater (alleen te verkrijgen bij de Bijenkorf en Albert Heijn).

9 advertentie (2) TITANIC CRUISE Borealis tovert eenmalig een luxe cruiseschip om tot de legendarische Titanic, die in 1912 verging door aanvaring met een ijsberg. Waag de oversteek naar Amerika...! Koop direct een sixpack en voer de code op de verpakking in op de site, u weet meteen of u aan boord kunt! Sms uw naam, postcode en huisnummer naar 9898, of vul uw gegevens in op onze website www.borealis.nl en ontvang de coupon voor een gratis halve liter Borealis.www.borealis.nl

10

11 brochure (1) Verkrijgbaar bij de verkooppunten; wordt meegezonden bij de tegoedbon Borealis IJsbergwater. Niet zomaar water. Miljoenen jaren geleden ontstond op de Noordpool een enorme ijsmassa. Dit ijs bestaat uit het puurste water, afgeschermd van elke mogelijke invloed van buitenaf. Jaarlijks raken ongeveer 12.000 kleinere en grotere ijsbergen los van de ijsmassa en drijven dan als ijsbrokken rond. Telkens wanneer een ijsberg van de massa losbreekt, kan Borealis deze borgen en in een steriele omgeving smelten en bottelen. Dit gebeurt natuurlijk op volle zee! Dit proces zorgt voor water van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onderzoeken hebben aangetoond dat er nergens ter wereld zulk puur, zuiver water kan worden gevonden. Dit is ook niet zo vreemd, immers deze ijsbergen werden gevormd, lang voordat de mens ze kon vervuilen.

12 brochure (2) Overigens zorgt Borealis door haar activiteiten voor veiligere wereldzeeën; de losgeraakte ijsschotsen zijn namelijk erg gevaarlijk voor de scheepvaart. Door het ‘omsmelten’ van de ijsbergen tot heerlijk puur water, wordt de zee tegelijkertijd vrijgemaakt! Borealis Ijsbergwater is ook uitmuntend water. Natuurlijk is het erg bijzonder dat u water drinkt dat miljoenen jaren geleden als ijs ontstond. Maar dit betekent meer: het water dat u drinkt is het meest pure, zuivere water dat er op de wereld te vinden is. U kunt er zeker van zijn dat ons water op geen enkele manier verontreinigd kan zijn. En dat proef je!

13 brochure (3) Borealis nodigt u uit... Op 14 april 1912 verging de RMS Titanic na een aanvaring met een ijsberg. Had Borealis toen al maar bestaan, dan was dit wellicht nooit gebeurd... Als ode aan deze speciale reis tovert Borelias eenmalig een luxe cruiseschip om tot de Titanic. En u kunt kans maken op een van de 25 reizen voor 2 personen! Kijk op www.borealis.nl of koop direct een sixpack en voer de code in op de site, u weet meteen of u aan boord kunt! www.borealis.nl Waag met Borealis de oversteek naar Amerika!

14

15 commercial (1) Borealis. Een eeuw te laat. Fade in op een schemerige besneeuwde ijsvlakte op de Noordpool, als in een vlucht scheren we over de sneeuw richting een donkere ocean, we scheren over het water en zien een verlichte oceaanstomer varen. Het schip is de Titanic en na een rondje om het schip, ‘landen’ we op het voordek, waar Rose en Jack verliefd naar elkaar kijkend uit een flesje water drinken. We zien de matroos in het kraaiennest naar de twee kijken, tot hij plotseling voor zich uitkijkt en tot zijn schrik een gigantische ijsberg ziet, waar de Titanic met volle vaart op af stoomt.

16 commercial (2) De matroos luidt het alarm. Matroos: “Iceberg!!! Right ahead!!” We verplaatsen naar de brug, waar de kapitein onmiddelijk de hendel op volle kracht achteruit zet. Eerste stuurman: “We’re not going to make it captain, we’re going too fast…” In flitsen zien we iedereen zich schrap zetten voor de klap. Het wordt stil en iedereen wacht op wat komen gaat. Wanneer een klap uitblijft kijkt iedereen op en zien ze de Borealis ijsberg-sleepboot de ijsberg wegslepen. De kapitein geeft een zucht van verlichting en schudt grijnzend zijn hoofd

17 commercial (3) We zien een close-up van de Borealis. Voiceover: “Borealis. Puur ijsbergwater. Helaas een eeuw te laat… Maak kans op een exclusieve Titanic overtocht naar New York, kijk op www.borealis.nl of in het BIJ magazine van De Bijenkorf!”www.borealis.nl We sluiten af met Rose en Jack die proosten met twee flesjes Borealis.

18


Download ppt "design website advertentie (1) (Luxe tijdschriften) NEEM ALLEEN GENOEGEN MET HET BESTE. BOREALIS IJSBERGWATER. U drinkt alleen de beste wijn."

Verwante presentaties


Ads door Google