De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Crime Scene investigation Van angelo p Csi Crime Scene Investigation Csi is een team die lijken onderzoekt hoe ze dood zijn gegaan en wie de daders zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Crime Scene investigation Van angelo p Csi Crime Scene Investigation Csi is een team die lijken onderzoekt hoe ze dood zijn gegaan en wie de daders zijn."— Transcript van de presentatie:

1

2 Crime Scene investigation Van angelo p

3 Csi Crime Scene Investigation Csi is een team die lijken onderzoekt hoe ze dood zijn gegaan en wie de daders zijn en hoe ze hem dood gemaakt hebben zo als een mes een pistool, een stok, een knuppel en zo gaat het maar door en ze vinden de dader echt wel met vinger afdrukken hand af drukken en door voet afdrukken

4 Sinds Crime Scene Investigation (‘CSI’) op 6 oktober 2000 in de VS in première ging, is de serie rond een team forensische detectives in Las Vegas uitgegroeid tot ongekende populariteit wereldwijd. De reeks wordt tegenwoordig in meer dan tweehonderd landen uitgezonden. In ‘thuisland’ de VS is CSI met rond de 30 miljoen kijkers de best bekeken (drama)serie.

5 Gil Grissom (Williams Petersen) Gil Grissom heeft het forensische team in Las Vegas op de kaart gezet. Als hoofd van het forensisch team is Grissom als een vis in het water. Als kind is hij al gefascineerd door dode objecten. Opgegroeid in Californië, onzderzoekt hij alles wat uit de zee komt. Wanner hij vijf jaar is, scheiden zijn ouders. Het staat voor Grissom vast dat hij forensisch onderzoeker wordt. Zijn baan is voor hem meer geen keuze maar een 'way of life'. Zijn specialisme is entomologie (insektenkunde) Gil Grissom (Williams Petersen Gil Grissom heeft het forensische team in Las Vegas op de kaart gezet. Als hoofd van het forensisch team is Grissom als een vis in het water. Als kind is hij al gefascineerd door dode objecten. Opgegroeid in Californië, onzderzoekt hij alles wat uit de zee komt. Wanner hij vijf jaar is, scheiden zijn ouders. Het staat voor Grissom vast dat hij forensisch onderzoeker wordt. Zijn baan is voor hem meer geen keuze maar een 'way of life'. Zijn specialisme is entomologie (insektenkunde) Warrick Brown (Gary Dourdon) Warrick Brown is het enige teamlid dat geboren en getogen is in Las Vegas. Warrick kent de stad met zijn vele casino's en bars goed. Iets wat goed van pas komt bij zijn werk in het CSI-team. Warrick heeft vroeger menig hart gebroken, maar is nu toch getrouwd, met Tina. Zijn specialiteit binnen het team is het analyseren van audiovisueel materiaal

6 Nick Stokes (George Eads) Nick is de jongste van een gezin met zeven kinderen dat opgroeit in Texas. Zijn ouders zitten beide in de advocatuur. Nick wil aan de verwachtingen van zijn ouders voldoen en wordt een CSI. Om toch op zijn eigen benen te staan, verhuist hij twee staten verderop naar Las Vegas. Nick is vanaf zijn jeugd al omringd door veel mensen. Daarom is hij sociaal vaardig. Nick is single en gespecialiseerd in haar- en vezelanalyses. Sara Sidle (Jorja Fox) Sara groeit op als enig kind bij hippie-ouders die een Bed & Breakfast runnen in San Francisco. Ze is zeer intelligent en voelt zich pas echt thuis als ze op Harvard belandt. Hoewel ze zich op de universiteit als een vis in het water voelt, wil Sara haar hersens in de praktijk gebruiken. Ze belandt in het 'crime lab' van San Franscisco, waar ze alles over forensisch onderzoek leer. Het is Gil Grissom die haar vraag naar Las Vegas te komen. Sara's minpunt is haar omgang met mensen. Ze is niet heel sociaal en daarom stort zij zich op haar werk. Sara is gespecialiseerd in stofonderzoek. Jim Brass (Paul Guilfoyle) Brass is als politierechercheur een bekende van het CSI Team. Werkende in New Jersey ging hij achter alles en iedereen aan die de fout in ging. Dit kostte hem uiteindelijk zijn huwelijk, terwijl zijn relatie met zijn dochter aan een zijden draadje hangt. Brass blaast zijn carrière nieuw leven in in Las Vegas.

7 Dr Albert Robbins - Robert David Hall Robbins wordt grootgebracht door zijn moeder, die een verpleegster is. Hij is kind aan huis in het ziekenhuis en leert hier alles over het vak van arts. Uiteindelijk opent Robbins zijn eigen kliniek. Hij kiest een ander pad in zijn loopbaan wanneer hij als pathaloog anatoom gaat werken voor het CSI Team in Las Vegas. Robbins heeft drie kinderen en een vrouw. Greg Sanders (Eric Szmanda) De jonge Greg Sanders is de labtechneut binnen het CSI Team. Hij heeft zich langzamerhand opgewerkt tot een kracht die ook veldwerk verricht binnen het team. Alle mensen van csi

8 30 juni 2006 11:47


Download ppt "Crime Scene investigation Van angelo p Csi Crime Scene Investigation Csi is een team die lijken onderzoekt hoe ze dood zijn gegaan en wie de daders zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google