De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zo oud de scholen zijn Altijd leer je hoe het moet Zoals de juf, de meester zegt Zo is het zeker goed Nu zijn we zelf Baas Voor Een Dag We bepalen zelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zo oud de scholen zijn Altijd leer je hoe het moet Zoals de juf, de meester zegt Zo is het zeker goed Nu zijn we zelf Baas Voor Een Dag We bepalen zelf."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zo oud de scholen zijn Altijd leer je hoe het moet Zoals de juf, de meester zegt Zo is het zeker goed Nu zijn we zelf Baas Voor Een Dag We bepalen zelf wat moet en mag Ali B

3

4 Balvaardig Altijd Actief SPORTIEF ………………… duhus……………………

5 En als ik toch voor een dag de BAAS ben, wil ik camera’s op het veld, die overtredingen registreren en geen partijdige scheidsrechters. De BAAS zegt: Elke dag twee uur gym !

6

7 Sorry…… foutje….. dyslectisch…hè..…!!!!!.. Maar wel mooi …..toch? Ik ben de baas: rijles nemen kan vanaf 12 jaar! SAAB

8 Bitch Aandachtvragend Achterbaks Strijd om de macht

9 Zij wil de BAAS zijn. Alle meiden moeten doen wat zij wil. Anders horen ze er niet bij. En alle jongens moeten verliefd op haar zijn. En nu ik toch de baas ben, stopt al dat gepest NU met onmiddellijke ingang voor altijd!

10 Barack Oba(as)ma, Boss for more than one day

11 Basisrecept Afvoer Aardse Schadelijke Stoffen BAAS over jezelf ! En nu een dag over de anderen. Wij verbieden het verpesten van ons milieu !

12 Nu ik dan toch BAAS ben voor een dag Shcaf alle sellpingsegrels af. Dan bheaal ik ook enes geode cfijres op mjin rpaprot Beneden Alle Andere Scores

13 Be An A- Student stuudje Ik ben de BAAS voor een dag: Een nieuwe regel: voor elke 10 die ik haal: tien euro!!!

14

15 En net als Justin geef ik dan veel aan goede doelen

16 Stop Alle Akelige Bezuinigingen Als BAAS voor één dag willen we de gemeente een spiegel voorhouden: GEEN BEZUINIGINGEN Het wordt anders echt een saaie kale boel, hoor

17 Want hier zit muziek in !!!!!

18

19 En aan het einde van onze BAASdag een groot vuurwerk!


Download ppt "Zo oud de scholen zijn Altijd leer je hoe het moet Zoals de juf, de meester zegt Zo is het zeker goed Nu zijn we zelf Baas Voor Een Dag We bepalen zelf."

Verwante presentaties


Ads door Google