De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.
EASY online In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.

3 Voorstelling EASY online
DOEL : Online beheer voor de werkgever Eenvoudig in gebruik Altijd en overal binnen handbereik

4 Voorstelling EASY online
MIS DE DIGITALE TREIN NIET : EASY online biedt de mogelijkheid om op een zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte manier de loonadministratie online te beheren. WAAROM EASY ONLINE : Door gebruik van smartphones, tablet pc’s, … verwachten klanten van het sociaal secretariaat tools die op mobiele toepassingen consulteerbaar zijn. Ondernemers zijn mobiel waardoor papier en fax bijna tot het verleden behoren.

5 Voorstelling EASY online
OPLOSSING : EASY online niet meer gebonden aan uw PC

6 Voorstelling EASY online
OPSLAG VAN GEGEVENS HOSTING Gegevens worden bewaard in een datacenter. WERKGEVER Enkel internetverbinding nodig. Geen software, noch data op het digitaal toestel.

7 Voorstelling EASY online
VOORDELEN VOOR WERKGEVER Online tool – enkel username en login nodig. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Vlotte informatie-uitwisseling met de dossierbeheerder. Elektronische lade: Online toegang tot de loondocumenten.

8 Voorstelling EASY online
WAT IS ER OP HEDEN BESCHIKBAAR IN EASY online : Centraal Dashboard. Ingave prestaties. Werkgeversgegevens: consultatie. Werknemersgegevens: consultatie + creatie + Dimona. Elektronische lade.

9 Voorstelling EASY online
CENTRAAL DASHBOARD : DOEL In één oogopslag ziet de werkgever hoeveel prestatiestaten klaar staan om te verzenden en hoeveel prestatiestaten reeds doorgestuurd werden naar de dossierbeheerder. Ingeval van meerdere dossiers (ondernemingen) ziet de werkgever welke dossiers reeds verzonden werden en welke klaarstaan om door te sturen. BESLUIT Het centraal dashboard biedt de mogelijkheid om heel snel de maandelijkse loondocumenten (loonbrieven, overzicht betalingen, loonstatistieken, …) te consulteren, op te slaan en af te drukken.

10 Voorstelling EASY online
CENTRAAL DASHBOARD :

11 Voorstelling EASY online
BEHEER VAN WERKGEVER : De werkgeversgegevens zijn online consulteerbaar. De werkgeversgegevens omvatten algemene gegevens zoals RSZ-nummer en paritair comité, maar ook bijkomende gegevens zoals polisnummer arbeidsongevallen-verzekering, aansluitingsnummer kinderbijslagfonds, …

12 Voorstelling EASY online
BEHEER VAN WERKGEVER :

13 Voorstelling EASY online
BEHEER VAN WERKNEMER : De werknemersgegevens zijn online beschikbaar. De werknemersgegevens omvatten de vaste gegevens, de familiale gegevens, de contractgegevens, Dimona,.... De werkgever kan op een heel eenvoudige, efficiënte en snelle wijze alle persoonlijke gegevens van zijn werknemers beheren. De dossierbeheerder wordt attent gemaakt op de door de werkgever aangebrachte wijzigingen : De nieuwe werknemers en wijzigingen worden real-time verwerkt in uw databank. De dossierbeheerder ontvangt een mail van de wijzigingen die real-time zijn verwerkt. De Dimona-aangiften worden uitgevoerd.

14 Voorstelling EASY online
BEHEER VAN WERKNEMER :

15 Voorstelling EASY online
ONLINE INGAVE VAN PRESTATIES : Maandelijks wordt de werkgever per mail verwittigd dat de prestaties klaar staan in EASY online; Enkel prestaties die afwijken van de planning dienen gewijzigd te worden (ziekte, niet geplande vakantie, …); Met één druk op de knop kunnen de prestaties geheel of per groep worden goedgekeurd en doorgestuurd naar de dossierbeheerder.

16 Voorstelling EASY online
ONLINE INGAVE VAN PRESTATIES :

17 Voorstelling EASY online
ELEKTRONISCHE LADE : Na de loonverwerking worden de loondocumenten (loonstroken, betalingsdocumenten, loonstatistiek, …) automatisch online beschikbaar gesteld. Deze documenten worden per periode bijgehouden en blijven gedurende 18 maanden online consulteerbaar.

18 Voorstelling EASY online
ELEKTRONISCHE LADE :

19 Voorstelling EASY online
BESCHIKBAAR VIA : PC Tablet : I-pad – Android (Samsung – Medion, …) Smartphone : I-phone – Android (Samsung – HTC – Acer, ….)


Download ppt "In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever."

Verwante presentaties


Ads door Google