De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hallo jongens en meisjes wij doen onze power point presentatie over: Orka’s, Walvissen,Dolfijnen, en zeehonden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hallo jongens en meisjes wij doen onze power point presentatie over: Orka’s, Walvissen,Dolfijnen, en zeehonden."— Transcript van de presentatie:

1 Hallo jongens en meisjes wij doen onze power point presentatie over: Orka’s, Walvissen,Dolfijnen, en zeehonden.

2 Inhoud 1.De orka! 2.Walvissen! 3.De Dolfijn! 4.Zeehonden! 5.einde!

3 1. Orka’s! De orka heeft in 1960 een vijand gehad de mens. De mensen dachten dat de orka gevaarlijk was. Maar dat is die niet. Het is eigenlijk een lief dier. Het vrouwtje kan 70jaar worden en het mannetje 40 jaar.

4 2. walvissen! Een bultrugwalvis kan 50 jaar worden en het gewicht is 20,000 tot 30,000 kilo. In de oceanen zwemmen niet veel walvissen meer. Daarom moeten de walvissen goed worden beschermd.

5 3. De dolfijn! De dolfijn is een roofdier..Hij eet sardientjes. De dolfijn ademt via een blaasgat Ze zien eruit als vissen. Ze zwemmen en leven in Zee. Maar dolfijnen zijn geen vissen.

6 4. De zeehond! 0&feature=related In het totaal leven er 30 soorten zeehonden op de wereld. In de Waddenzee leven er maar twee soorten. De grijzen zeehond en de gewone zeehond. In Europa kennen we nog de ringelrob en de Zadelrob en de Klapmuts.

7 Dit was de PowerPoint presentatie van Ilse en Summer.
5. einde! Dit was de PowerPoint presentatie van Ilse en Summer.


Download ppt "Hallo jongens en meisjes wij doen onze power point presentatie over: Orka’s, Walvissen,Dolfijnen, en zeehonden."

Verwante presentaties


Ads door Google