De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een met alle informatie om.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een met alle informatie om."— Transcript van de presentatie:

1

2 TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een met alle informatie om je TCR schoolpas aan te vragen. Je krijgt een brief als de studentenadministratie jouw adres niet heeft. Wanneer je de pas voor ’s middags twaalf uur aanvraagt, ontvang je de pas op de volgende postbezorging dag thuis in je brievenbus. Vraag de pas op tijd aan, zodat je hier meteen vanaf de eerste dag gebruik van kunt maken!

3 Aanvragen Om de pas aan te kunnen vragen, moet je een digitale pasfoto van jezelf uploaden. Op staat hoe je dat moet doen. Je pasfoto wordt afgedrukt op de TCR schoolpas en wordt ook gebruikt door de studentenadministratie, het stagebureau en voor aan/afwezigheidcontrole. Als je pasfoto niet voldoet aan de voorwaarden op de website, dan wordt de TCR schoolpas ingenomen. Je kunt een nieuwe pasfoto maken en de Zadkinepas nogmaals tegen betaling ontvangen.

4 Activeren Je ontvangt de TCR schoolpas thuis in je brievenbus. De TCR schoolpas moet dan nog geactiveerd worden. Dat kun je laten doen bij een servicepunt/receptie van de opleidingslocatie. Hiervoor moet je de pas, een geldig identiteitsbewijs en kopie identiteitsbewijs meenemen. De pas werkt pas als deze is geactiveerd.

5 PRINTEN & KOPIEEREN Je kunt bij TCR tegen betaling gebruik maken van de printers en kopieermachines. Om te printen of kopiëren heb je jouw TCR schoolpas nodig. Wanneer je een printopdracht geeft, kun je de print bij iedere printer op school ophalen. Je moet dan eerst je TCR schoolpas voor de kaartlezer houden. Je krijgt op het printerdisplay te zien welke opdrachten je hebt gegeven. Op dat moment kun je beslissen welke opdrachten je wel of niet afdrukt. Als je een opdracht niet binnen vier uur ophaalt, wordt deze gewist. Ook om te kopiëren moet je eerst met je TCR schoolpas inloggen bij de kopieermachine. Als je klaar bent, log je uit..

6 PRINTEN & KOPIEEREN INSTRUCTIE FILM

7 PRINTEN & KOPIEEREN Je moet wel eerst zorgen dat je voldoende saldo op je TCR Schoolpas hebt staan, dan kun je printen en kopiëren en wordt er per print of kopie een bedrag van het saldo afgeboekt. Opwaarderen doe je via de webshop, waar je via iDEAL de betaling kunt doen. Dat bedrag wordt direct aan je saldo toegevoegd. Je kunt kiezen uit een bedrag tussen 5 en 20 euro om op te waarderen. Let op! Er worden geen saldo’s door Zadkine aan studenten terugbetaald.

8 Tarieven Tarief (A4/A3) Tarief per zijde indien men kiest voor “enkelzijdig” (Duplex uit) Tarief per zijde indien men kiest voor “dubelzijdig” (Duplex) A4 – zwart/wit €0,04 €0,03 A4 – kleur €0,16 €0,15 A3 – zwart/wit €0,08 €0,06 A3 – kleur €0,32 €0,30

9 Informatie Als je je TCR schoolpas kwijt bent, is het belangrijk deze te laten blokkeren. Doe je dat niet, dan kan iemand anders met jouw pas op jouw kosten kopiëren. Je kunt bij het servicepunt of de receptie op jouw locatie vragen hoe je de pas kunt blokkeren. Na verlies, beschadiging of diefstal van je TCR schoolpas kun je tegen betaling een vervangende pas aanvragen. Op betaal je met iDeal. Dit werkt hetzelfde als bij internetbestellingen in reguliere webwinkels.


Download ppt "TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een met alle informatie om."

Verwante presentaties


Ads door Google