De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ginkelse Heide 2016 Voorbespreking Alle klassen. Welkom Ginkelse Heide 2016 Welkom op Endurancerit Ginkelse Heide! Wij zijn blij met de gastvrijheid van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ginkelse Heide 2016 Voorbespreking Alle klassen. Welkom Ginkelse Heide 2016 Welkom op Endurancerit Ginkelse Heide! Wij zijn blij met de gastvrijheid van."— Transcript van de presentatie:

1 Ginkelse Heide 2016 Voorbespreking Alle klassen

2 Welkom Ginkelse Heide 2016 Welkom op Endurancerit Ginkelse Heide! Wij zijn blij met de gastvrijheid van Stoeterij Willemien en vragen dan ook een ieder om zich als gast op het terrein te gedragen! Het is niet toegestaan om in de stallen te komen, behalve voor de wc. Ook de terreineigenaren (gemeente ede en Natuurmonumenten) zijn wij weer veel dank verschuldigd. En ook hier vragen wij van jullie om je als gast te gedragen en rekening te houden met andere gasten/recreanten in het gebied.

3 Zonder sponsors geen sport! Makelaars Nieuwe Stijl Wilhelm PAVO Erindi Outdoor-ruitersport Ger BNB

4 Route markering De route is gemarkeerd in drie kleuren tape. Rood is rechtsaf Wit is linksaf Geel is rechtdoor Na een afslag zie je ook geel ter bevestiging Alleen het tape aan de rechterkant is van toepassing. Alles wat links hangt is voor de terugkomers.

5 Splitsing rode en blauwe route is aangegeven met pijlen!

6 Belangrijk: Renbaan op het terrein is STAPTRAJECT ! (Dit geldt voor alle klassen op straffe van diskwalificatie !!!) Start alle klassen op het pad naast het parkeerterrein. De route gaat nooit van het ruiterpad af (behalve de verderop genoemde uitzondering). Geen aanwijzingen op een kruising betekent rechtdoor. Elke 5 km staat er een kilometeraanduiding. Ook staan er bordjes op 2 en 1 km voor vetgate en finish. Vetgate klasse 2 en 3 naast de binnenbak. Finish alle klassen op het pad.

7 Bijzonderheden Route Ronde 20 km: Geen bijzonderheden. Ronde 30 km: Het laatste pad voor GP2 is geen ruiterpad. We hebben toestemming gekregen om dit pad te gebruiken echter jullie mogen hier niet galopperen (wel stappen en draven). Dit staat met bordjes aangegeven. De oranjeroute komt twee maal een kruising met een mountainbike route tegen, waar momenteel ook een evenement aan de gang is. Je wordt met bordjes gewaarschuwd. Fietsers zijn ook attent op ons, en als we over en weer rekening met elkaar houden zal er geen probleem zijn.

8 U kunt onze vrijwilligers herkennen aan deze hesjes. Zij staan voor u klaar als u hulp nodig heeft. Zonder vrijwilligers geen wedstrijd, dus behandel ze met respect!

9 Problemen onderweg Mocht u in problemen komen, dan kunt u met het noodnummer op de kaart bellen. Geef door wat er aan de hand is, waarbij hulp nodig is en waar u in het bos zit (kaart!). Daarbij kan het heel erg helpen als u aan kunt geven, welke km aanduiding u het laatst gezien hebt, dus houd deze in de gaten. Noodnummer: 06 53 130 798

10 Blauwe Ronde 20 km Wordt gereden door Klasse 0 / Impuls en door Klasse 1 Kort en is dan 21,5 km Wordt ook gereden door Klasse 2 en Klasse 3 en is dan 22,0 km Verschil van halve km zit in het feit dat de start van klasse 0/1 op het pad is, en de ruiters van K2 en K3 vanuit de vetgate naar dat punt toe moeten = 0,5 km.

11 Oranje Ronde 29,5 km Wordt gereden door Klasse 1 lang Wordt ook gereden door Klasse 2 en is dan in de tweede loop 30 km. Wordt ook gereden door Klasse 3 en is dan 30,5 km. Hier zit eveneens het verschil van 500 meter er ronde om de vetgate te bereiken of te verlaten.

12 Prijsuitreiking Per klasse, ongeveer een uur na de laatste finisher van die klasse. Laatste prijsuitreiking staat gepland rond 17,30 uur. Er zijn leuke prijzen voor alle klassen, mede dankzij onze sponsoren! Prijzen die niet opgehaald worden, worden NIET nagestuurd.

13 Endurance Alive Best Condition Deken Bij alle Endurance Alive wedstrijden is de Endurance Alive Best Condition Deken te winnen. Vandaag dingen klasse 2 en klasse 3 ruiters mee naar deze mooie prijs! Roos Roes met Amaryllis, BC winnaar UHR 2013 Eenhoorn’s Dahman, BC winnaar CEI Leersum 2012 en CEI Ermelo 2013

14 To finish is to win We wensen jullie allemaal een fijne wedstrijd!


Download ppt "Ginkelse Heide 2016 Voorbespreking Alle klassen. Welkom Ginkelse Heide 2016 Welkom op Endurancerit Ginkelse Heide! Wij zijn blij met de gastvrijheid van."

Verwante presentaties


Ads door Google