De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Bram pannenkoekendag. Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Bram pannenkoekendag. Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas,"— Transcript van de presentatie:

1 Door Bram pannenkoekendag

2 Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas, jill. Er werd geserveerd door: Yorik, Thijmen, Quincey, Oscar, Rosa en Lizzy. Gastvrouw/gastheren door: Pim, Tim, Michael, Inge. Vermaak door: Doris, Rosa, Merel, Jill en de macerenagroep.

3 Wat vonden de mensen van het Gildehof ervan De mensen waren helemaal ontroerd en zeiden dat ze dit niet snel vergaten. Volgend jaar gaat een andere groep 7 het doen. Alle mensen werden vrolijk ontvangen. Toen de gasten zaten, gingen de obers aan het werk met het pannenkoeken brengen. Daarna werden ze beziggehouden met spelletjes en optredens.

4 Wat vond groep 7 ervan Groep zeven vond het een geslaagde dag. Ze vonden dat dit nog een keer gedaan moest worden, En ik denk dat dat ook wordt gedaan. Iedereen vond het leuk en was tevreden. Als dit geen geslaagde dag was weet ik het niet meer.

5

6 Leuke gezelschaps- spelletjes en lekker afwassen

7 Alle optredens


Download ppt "Door Bram pannenkoekendag. Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas,"

Verwante presentaties


Ads door Google