De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copic Markers Uitleg en oefening De Copic Markers komen uit Japan en zijn al meer dan 20 jaar op de markt. Ze zijn ontworpen voor illustratoren en striptekenaars,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copic Markers Uitleg en oefening De Copic Markers komen uit Japan en zijn al meer dan 20 jaar op de markt. Ze zijn ontworpen voor illustratoren en striptekenaars,"— Transcript van de presentatie:

1

2 Copic Markers Uitleg en oefening

3 De Copic Markers komen uit Japan en zijn al meer dan 20 jaar op de markt. Ze zijn ontworpen voor illustratoren en striptekenaars, maar worden tegenwoordig ook door architecten, interieuradviseurs en hobbyisten gebruikt. De inkt is transparant (doorzichtig dus) en staat erom bekend om mooi egaal mee te kunnen kleuren. De markers zijn allemaal hervulbaar. De originele Copic Marker is de vierkante marker. Deze marker heeft een beitelpunt en een fijne stiftpunt.

4 egale vlakken vloerbedekking tegelvloer bloempot met schaduw planten glas gordijn behang houten vloer

5

6

7


Download ppt "Copic Markers Uitleg en oefening De Copic Markers komen uit Japan en zijn al meer dan 20 jaar op de markt. Ze zijn ontworpen voor illustratoren en striptekenaars,"

Verwante presentaties


Ads door Google