De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De bijzondere dingen van Australié Plannex Lieke en Yara PowerPoint Australié is mooi!

Verwante presentaties


Presentatie over: "De bijzondere dingen van Australié Plannex Lieke en Yara PowerPoint Australié is mooi!"— Transcript van de presentatie:

1 De bijzondere dingen van Australié Plannex Lieke en Yara PowerPoint Australié is mooi!

2 In Australië is koraal erg bekend. Koraal is erg bekend in australié Koraal ligt ook vlak bij de Great Barrie Reef. Er zijn 360 soorten koraal om de Great Barrie Reef Australié is mooi!

3 De dieren van Australié Australié is mooi! ’Dieren die in australie leven zoals: Buideldieren vogels reptielen en natuurlijk niet te vergeten de zeedieren

4 De Great Barrie Reef 1 boven water eilandhoppen. Het eiland de Great Barrie Reef is erg bekend. Om het eiland ligt ook koraal. Australie is mooi!

5 De Rotsen Groten Rotsen zijn in australié En misschien ook wel de mooiste. Australie is mooi!

6 Vlaggen austalie Er zijn veel australiese vlaggen. Volks vlag van de blanken Dit zijn alle vlaggen van de wereld. Australie is mooi!

7 Quiz Australie! Hebben jullie net goed opgelet? Hoe veel koraal soorten liggen om de Great Barrie Reef? Welke vlag is van australie? Hoeveel procent van de planten en reptielen leven alleen in australié In welk jaar werd de great barrie reef ondekt Sinds waaneer is de blauwe vlag van australie’’offcieel


Download ppt "De bijzondere dingen van Australié Plannex Lieke en Yara PowerPoint Australié is mooi!"

Verwante presentaties


Ads door Google