De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ShareTrade bestaat 2 jaar : een update … ShareTrade introduceerde half 2014 een nieuwe manier van beleggen op de beurs, bedoeld voor mensen die er zelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ShareTrade bestaat 2 jaar : een update … ShareTrade introduceerde half 2014 een nieuwe manier van beleggen op de beurs, bedoeld voor mensen die er zelf."— Transcript van de presentatie:

1 ShareTrade bestaat 2 jaar : een update … ShareTrade introduceerde half 2014 een nieuwe manier van beleggen op de beurs, bedoeld voor mensen die er zelf geen tijd voor hebben of er geen tijd aan willen spenderen, maar toch graag wat extra rendement uit hun spaargeld willen halen. ShareTrade is niet enkel bedoeld voor mensen met ervaring op de beurs, ook beginners kunnen instappen, mits men zich behoorlijk informeert en DE basisregel niet aan zijn laars lapt : doe nooit mee met je laatste spaargeld. Een veilige vuistregel hier is : 1/3 van je spaargeld mag naar de beurs, 2/3 blijft op de spaarrekening. Op het spaarboekje haal je momenteel nog 0.11 % bij de beste grootbank, of maximaal 1.00 % bij de meest vrijgevige internetbank. Wie extra rendement zoekt, komt zo vanzelf op de beurs terecht. Hoe gaat dat dan bij ShareTrade ? ShareTrade WAT ?

2 ShareTrade heeft twee soorten beurssystemen ontwikkeld : 1.Systemen die mee evolueren met de beurs. MODESTO belegt zo voorzichtig mogelijk in aandelen en opties. Bedoeling is een netto rendement van 5 % te behalen : dit lijkt weinig, maar is wel 5 keer meer dan het rendement van de beste internetrekening. ERNESTO neemt iets meer risico’s om het rendement op te krikken tot 10% netto. Op de website vergelijken we de resultaten met een fictieve belegging op de beurs, in de BEL20, de AEX en de CAC40. We kunnen niet verhinderen dat de beurs op en neer gaat. We kunnen wel proberen om beter te doen dan de beurs.de website Als u wil meedoen, is het belangrijk om te starten wanneer de beurs laag staat : dan zal uw resultaat beter zijn dan dat van ShareTrade want u zal gunstiger instappen dan ShareTrade zelf ! 2. Systemen die onafhankelijk zijn van het heersende beursklimaat. MAXIMA en FEDERICO kunnen geld verdienen in een stijgende EN in een dalende markt. Zowel lage als hoge beurskoersen bieden kansen ! Deze systemen hebben een hoger dan gemiddeld risico, target is 20% netto per jaar. Als u wil meedoen, maakt het niet uit wanneer u start : elke dag begint met een nieuwe positie die dezelfde dag weer wordt gesloten, m.a.w. elke dag biedt een nieuwe kans. Dit heeft als voordeel dat u niet hoeft te wachten op een lage stand van de beurs : u kan dus starten wanneer u wil. Maar is dat niet gevaarlijk ? ShareTrade HOE ?

3 Beleggen op de beurs is nooit zonder risico’s, ook niet bij ShareTrade. Toch zullen de systemen die mee evolueren met de beurs op langere termijn stijgen, net zoals de beurs op langere termijn stijgt. De systemen die onafhankelijk zijn van het heersende beursklimaat tonen een historiek die veelbelovend is : als de statistiek ons niet in de steek laat, ziet ook dat er goed uit ! En wanneer het toch fout gaat ? Want resultaten uit het verleden zijn toch geen garantie ? Wanneer Modesto of Ernesto volledig zou belegd zijn en alle bedrijven waarin werd belegd gaan bankroet, dan verliest u de volledige inleg. Beide systemen kunnen meer dan tien verschillende posities openen : als die allemaal Lernout&Hauspie achterna gaan, zijn we eraan voor de moeite en gaan de boeken toe. U kan dus uw volledige inleg verliezen. Wanneer Federico of Maxima elke dag opnieuw een negatief resultaat behaalt, zal de waarborg die nodig is op uw rekening om te mogen handelen, smelten als sneeuw voor de zon : zodra de helft van uw inleg is opgebruikt, houdt het op. U kan dus maximaal de helft van uw inleg verliezen. En de resultaten ? ShareTrade RISICO ?

4 Federico behaalde sinds de start van ShareTrade op 1/7/2014 een netto winst van 2.500 €* op de begininleg van 6.800 €**. Dit is een netto jaarrendement van 18 %*. Instappen in Federico kan al vanaf 6.800 €**. Maxima ging officieel van start op 15/7/2016. De testresultaten over de laatste 12 maanden zijn terug te vinden op de website. De testperiode is eigenlijk nog te kort om grote conclusies te trekken maar ze zien er wel veelbelovend uit. Doel is eenwebsite netto jaarrendement van 20%*. Instappen in Maxima kan al vanaf 3.000 €. Modesto nam een eerste positie op 11/1/2016. Na een half jaar staat de winst ongeveer op nul. Modesto volgt de evolutie van de beurzen in België, Nederland en Frankrijk en die zijn gemiddeld een beetje gestegen. Het lijkt raadzaam om een nieuwe correctie af te wachten vooraleer in te stappen in Modesto. De achterstand van Modesto op de indexen komt doordat Modesto tot nu toe slechts de helft van het beschikbare kapitaal belegde. Instappen in Modesto kan al vanaf 20.000 €***. Ernesto nam een eerste positie op 4/1/2016. Na een half jaar staat de winst ongeveer op 500 €. Ook Ernesto volgt de evolutie van de beurzen in België, Nederland en Frankrijk en die zijn per saldo zelfs gedaald sinds de Ernesto startdatum. Ook hier lijkt het echter raadzaam om een nieuwe correctie af te wachten vooraleer in te stappen. Instappen in Ernesto kan al vanaf 20.000 €. Waar vind ik meer informatie ? *Koersdoelen en rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. **Berekend met €/$ = 1.10. ***Minder kan ook maar dat raden we niet aan omdat spreiding het risico extra doet dalen. ShareTrade RESULTATEN ?

5 Op de website vind je alle nodige informatie, maar de materie is niet gemakkelijk :website Wie er meer van wil weten, geef ik graag persoonlijk uitleg ! rik.dieltjens@sharetrade.be +32 13 78 34 93 (Indien u geen halfjaarlijkse ShareTrade spam meer wenst te ontvangen, laat het gewoon even weten per e-mail) ShareTrade Maak een afspraak en informeer u ! (uw spaarrekening zal er wel bij varen) MEER INFO ?


Download ppt "ShareTrade bestaat 2 jaar : een update … ShareTrade introduceerde half 2014 een nieuwe manier van beleggen op de beurs, bedoeld voor mensen die er zelf."

Verwante presentaties


Ads door Google