De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 20 maart 2016 “Palmarum” zesde zondag van de veertigdagentijd Lukas 19 vers 29-44 Ze brachten het veulen naar Jezus en lieten hem erop zitten en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 20 maart 2016 “Palmarum” zesde zondag van de veertigdagentijd Lukas 19 vers 29-44 Ze brachten het veulen naar Jezus en lieten hem erop zitten en."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 20 maart 2016 “Palmarum” zesde zondag van de veertigdagentijd Lukas 19 vers 29-44 Ze brachten het veulen naar Jezus en lieten hem erop zitten en riepen: “Gezegend hij die komt als koning in de naam van de Heer.”

2

3 “Ik ga”, zegt Jezus, naar Jeruzalem, de stad van de vrede en hij doet een stap naar onze vrede toe. Een feestelijke intocht wordt het, maar niet voor Jezus, hij weet dat hij de dood tegemoet gaat. “Doe jij nog de stap naar de ander toe?”

4

5 Lied 550 Verheug u, gij dochter Sion, uw koning rijdt binnen, het rijk kan beginnen, de zalige tijden, Hij komt ons bevrijden, de aarde zal spoedig een bloeiende tuin zijn van vrede en recht, de Heer heeft het heden gezegd.

6

7 De zuiden- windlelies vormen een ereboog. De anemonen beelden de feestende mensen langs de kant uit. De kleur van de organza is paars/rood

8


Download ppt "Zondag 20 maart 2016 “Palmarum” zesde zondag van de veertigdagentijd Lukas 19 vers 29-44 Ze brachten het veulen naar Jezus en lieten hem erop zitten en."

Verwante presentaties


Ads door Google