De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!"— Transcript van de presentatie:

1 Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!! Vissen vangen, zonnebril op, zwembroek aan! Smeer je je wel goed in?? Na het zwemmen de handdoek aan de waslijn en de camping opvrolijken met zomerse knutsels! Lekkere ijsjes maken en eten en een zomerse kindercocktail drinken!! Natuurlijk gaan we ook echt naar buiten! Op stap met de nieuwe 6- persoonswagen, in het badje of in de zandbak in de tuin!

2 Zomervakantie bij Schijn Schijn gaat lekker op vakantie. We beginnen natuurlijk met het inpakken van de koffers. Wat nemen jullie mee op vakantie? Daarna gaan we echt vakantie vieren aan het strand en bij de zee. Waar gaan we heen? En hoe komen we daar? We gaan aan de slag met zand, schelpen en maken slippers. De laatste weken gaat Schijn kamperen. Lekker picknicken met als toetje een heerlijk ijsje, we bouwen tentjes en bij mooi weer is er waterpret!! Nemen jullie dan jullie badkleding en een handdoek mee? Tot in de vakantie!

3 Zomervakantie Vlokjes De Vlokjes genieten nu al volop van het vroege zomerzonnetje. Wij hopen dit zonnetje te mogen blijven ontvangen in de 6 weken van de zomervakantie. Natuurlijk zal het voor ons, Lianne, Rowan en Anne-Miriam, wennen en zoeken zijn met al onze jonge baby’s. Wij denken bij zomerse dagen aan water, veel schaduwrijke plekjes en genieten van de zonnestraaltjes op de dag. We gaan bellenblazen, voelen in de zandbak en voetjes verstoppen in het zand. Lekker buiten met elkaar eten en op het heetst van de dag zoeken we de koelte van de groep op. Ook verven we met grote kwasten water en waterverf op de tegels. De zon laat het water opdrogen. Het lijkt wel toveren! Misschien wandelen we op een mooie dag wel met de 6 persoonwagen naar de geitjes. Tot in de zomervakantie!

4 Zomervakantie Straal Straal gaat deze zomervakantie op Safari! Er worden wilde dieren geknutseld om de ruimte om te toveren tot een echte jungle! We zingen echte safari liedjes, doen het dierengeluiden spel en gaan exotische dingen proeven. Als het mooi weer is gaan we ook lekker op pad, buiten spelen zoals de aapjes dat doen of we zwemmen in het badje samen met de krokodillen en spetteren met de olifanten. Gaan jullie ook mee op Safari?!


Download ppt "Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!"

Verwante presentaties


Ads door Google