De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De koninklijk Weg Komt de Heerbaan naar Nederland? Geraakt door een oude profetie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De koninklijk Weg Komt de Heerbaan naar Nederland? Geraakt door een oude profetie."— Transcript van de presentatie:

1 De koninklijk Weg Komt de Heerbaan naar Nederland? Geraakt door een oude profetie

2

3

4 Op die dag zal er een weg lopen van Egypte naar Assyrië. Dan zullen de Assyriërs naar Egypte komen en de Egyptenaren naar Assyrië, en samen zullen zij de Heer dienen. Op die dag zal Israël zich als derde bij Egypte en Assyrië voegen, tot zegen voor de hele wereld. (Jesaja 19:23-24)

5

6 Uitspraak van een bekende leider: Als je twijfelt over de waarheid van de Islam, vraag het dan aan de mensen die de Bijbel hebben gelezen.

7 Maar van wie is dit?: Als je twijfelt over de waarheid van de Islam, vraag het dan aan de mensen die de Bijbel hebben gelezen.

8 van Mohammed! Als je twijfelt over de waarheid van de Islam, vraag het dan aan de mensen die de Bijbel hebben gelezen. (Q’ran: Soera 10, vers 94) صلى الله عليه وسل م

9 Maar Islam = onderwerping. Verwrongen beeld van God. Erkenning door demonen komt vaker voor, bijv: Er was in de synagoge ook een man die bezeten was door een onreine geest, en hij schreeuwde: “Wat hebben wij met jou te maken, Jezus van Nazareth? Ben je gekomen om ons te vernietigen? Ik weet wel wie je bent: De Heilige van God.” (Marcus 1: 23-24)

10

11

12

13

14

15 Wat kan ik betekenen? Vrijwilligers bij vluchtelingenwerk. Verdeling etnische groepen over de kerken. Bijbelstudies en vertalers. Vertaling in de zondagse diensten. Kerkelijke activiteiten openzetten voor vluchtelingen. Taal leer je door contacten met Nederlanders. Kringen openzetten. Persoonlijke netwerken openzetten voor stage/werkervaring.

16 Maar vooral: Ben jij degene uit de profetie van Mohammed? Ben jij degene die moslims uitleg kan geven bij hun twijfels over God? (Video: Mario Joseph)

17

18

19 En dan? De Heerbaan wordt vanuit Europa gebouwd.

20 VRAGENRONDE: Gert Schouwstra Internationaal secretaris + Vluchtelingencoördinator Hemkerk, Sneek gertschouwstra@online.nl 06-46047775


Download ppt "De koninklijk Weg Komt de Heerbaan naar Nederland? Geraakt door een oude profetie."

Verwante presentaties


Ads door Google