De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maak foto’s van kinderen die tegenstellingen uitbeelden. Opdracht: 1. De kinderen gaan in tweetallen een tegenstelling bedenken die zij willen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maak foto’s van kinderen die tegenstellingen uitbeelden. Opdracht: 1. De kinderen gaan in tweetallen een tegenstelling bedenken die zij willen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8 Maak foto’s van kinderen die tegenstellingen uitbeelden. Opdracht: 1. De kinderen gaan in tweetallen een tegenstelling bedenken die zij willen uitbeelden. 2. De kinderen bedenken wat zij nodig hebben om de tegenstelling zo mooi mogelijk in beeld te brengen (denk aan kleding of materialen). 3. De kinderen tekenen de tegenstelling op een tekenblaadje. 4. De kinderen fotograferen elkaar als zij hun deel uitbeelden. 5. Maak een powerpoint met de foto’s. Je kunt ook een filmpje (laten) maken van de foto’s met windows moviemaker.


Download ppt "Maak foto’s van kinderen die tegenstellingen uitbeelden. Opdracht: 1. De kinderen gaan in tweetallen een tegenstelling bedenken die zij willen."

Verwante presentaties


Ads door Google