De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Z I U E K M.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Z I U E K M."— Transcript van de presentatie:

1 Z I U E K M

2 1ste GRAAD Stap 1: De kinderen leren een fluolied aan om hen bewuster te maken over veiligheid in het verkeer. Stap 2: De kinderen denken na hoe ze zich kunnen verkleden en hoe ze kunnen bewegen op dit nummer wanneer ze het zingen. Stap 3: De kinderen zingen en laten hun gevoel spreken tijdens het uitbeelden. De gecomprimeerde versie van het filmfragment bleef te groot , daarom moet ik u verwijzen naar de link van mijn stageschool: waarbij u het fluolied kunt aanklikken bij “linken”.

3 2de GRAAD Stap 1: De leerlingen van het 4de leerjaar leren ritmisch muziek spelen. De leerlingen leren tempo houden, herhaalde patronen uit te voeren, coördinatie en beheersing van het lichaam Stap 2: Dit resulteert in onderstaand filmpje … https://www.youtube.com/watch?v=zx-RAv4nBHc

4 3de GRAAD De kinderen leren via onderstaande link de CUP-song aan.
2 Nederlandse meisjes van 11 jaar leren muziek maken o.b.v. een beker. https://www.youtube.com/watch?v=geoTJ3j0kaE

5 W D O R O

6 1ste GRAAD In het 1ste leerjaar leren de kinderen schrijven. Gedichten schrijven is dan niet evident, maar de nieuwjaarsbrieven zijn vaak een rijm, zelf schrijven… Dit wordt ingeoefend met de juf of meester, maar de kinderen leren het rijmen en schrijven door herhaaldelijk inoefenen.

7 2de GRAAD Vuur is rood. Soms geeft het licht, soms maakt het dood… Gezellig, mooi, leuk, gevaarlijk, oranje en geel: wij leren over vuur. Ja, wij leren heel veel! Het geeft ons warmte, het helpt ons uit de nood… Dankjewel prehistorie! Kinderen van het 5de leerjaar schreven deze tekst n.a.v. een les wero over de prehistorie.

8 3de GRAAD In onderstaand filmpje legt de leerkracht uit hoe de kinderen moeten repeteren en wat er allemaal verteld moet worden. De leerlingen krijgen de opdracht van de leerkracht, moeten zichzelf voorstellen en dan gaan ze van start. Het project heet 6de leerjaar Paradijs Repetitie Project https://www.youtube.com/watch?v=kjrWaOAtS5I


Download ppt "Z I U E K M."

Verwante presentaties


Ads door Google