De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

E M Z U K I. Stap 1: De kinderen leren een fluolied aan om hen bewuster te maken over veiligheid in het verkeer. Stap 2: De kinderen denken na hoe ze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "E M Z U K I. Stap 1: De kinderen leren een fluolied aan om hen bewuster te maken over veiligheid in het verkeer. Stap 2: De kinderen denken na hoe ze."— Transcript van de presentatie:

1 E M Z U K I

2 Stap 1: De kinderen leren een fluolied aan om hen bewuster te maken over veiligheid in het verkeer. Stap 2: De kinderen denken na hoe ze zich kunnen verkleden en hoe ze kunnen bewegen op dit nummer wanneer ze het zingen. Stap 3: De kinderen zingen en laten hun gevoel spreken tijdens het uitbeelden. De gecomprimeerde versie van het filmfragment bleef te groot, daarom moet ik u verwijzen naar de link van mijn stageschool: http://www.derevinze.com/#Foto's waarbij u het fluolied kunt aanklikken bij “linken”. http://www.derevinze.com/#Foto's

3 https://www.youtube.com/watch?v=zx-RAv4nBHc Stap 1: De leerlingen van het 4 de leerjaar leren ritmisch muziek spelen. De leerlingen leren tempo houden, herhaalde patronen uit te voeren, coördinatie en beheersing van het lichaam Stap 2: Dit resulteert in onderstaand filmpje …

4 https://www.youtube.com/watch?v=geoTJ3j0kaE De kinderen leren via onderstaande link de CUP- song aan. 2 Nederlandse meisjes van 11 jaar leren muziek maken o.b.v. een beker.

5 W RO O D

6 In het 1 ste leerjaar leren de kinderen schrijven. Gedichten schrijven is dan niet evident, maar de nieuwjaarsbrieven zijn vaak een rijm, zelf schrijven… Dit wordt ingeoefend met de juf of meester, maar de kinderen leren het rijmen en schrijven door herhaaldelijk inoefenen.

7 Vuur is rood. Soms geeft het licht, soms maakt het dood… Gezellig, mooi, leuk, gevaarlijk, oranje en geel: wij leren over vuur. Ja, wij leren heel veel! Vuur is rood. Het geeft ons warmte, het helpt ons uit de nood… Dankjewel prehistorie! Kinderen van het 5 de leerjaar schreven deze tekst n.a.v. een les wero over de prehistorie.

8 https://www.youtube.com/watch?v=kjrWaOAtS5I In onderstaand filmpje legt de leerkracht uit hoe de kinderen moeten repeteren en wat er allemaal verteld moet worden. De leerlingen krijgen de opdracht van de leerkracht, moeten zichzelf voorstellen en dan gaan ze van start. Het project heet 6de leerjaar Paradijs Repetitie Project 11-15.


Download ppt "E M Z U K I. Stap 1: De kinderen leren een fluolied aan om hen bewuster te maken over veiligheid in het verkeer. Stap 2: De kinderen denken na hoe ze."

Verwante presentaties


Ads door Google