De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 1: Overleg met elkaar in welke van de zes voorwerpen jullie denken dat het meeste water kan. Maak dus een schatting:

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 1: Overleg met elkaar in welke van de zes voorwerpen jullie denken dat het meeste water kan. Maak dus een schatting:"— Transcript van de presentatie:

1 1 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 1: Overleg met elkaar in welke van de zes voorwerpen jullie denken dat het meeste water kan. Maak dus een schatting: in welke fles kan waarschijnlijk het meeste water? Bedenk daarna wat de volgorde van de zes flessen is van groot naar klein. Plak op de grootste de letter A, op de volgende B etc. 51 Maatfles ontwerpen

2 2 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 2: Overleg hoe je van de grootste fles een maatfles zou kunnen maken waarmee je de volgorde met zekerheid kunt vaststellen, maar ook behoorlijk nauwkeurig de verschillen tussen de inhouden kunt meten.

3 3 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 3: Maak een eigen maatfles.

4 4 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 4: Controleer met de maatfles of jullie de juiste volgorde bedacht hadden en wat de verschillen in inhoud zijn.


Download ppt "1 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 1: Overleg met elkaar in welke van de zes voorwerpen jullie denken dat het meeste water kan. Maak dus een schatting:"

Verwante presentaties


Ads door Google