De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN. D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN. D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )"— Transcript van de presentatie:

1 Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN

2 D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )

3 D IT IS WEL KAMP S ERAFIJN ! ( DE GOEIE )

4 O NS KAMP  Ons kamp is rustig.  Goedkoop niet te duur.  We zij vredig.  En doen er alles aan om een rustig en leuk kamp te zijn.  Iedereen mag binnen.  En we zijn tof.

5 G ESCHIEDENIS  Ons kamp heeft een geschiedenis: het begon toen Ian met een idee kwam om een kamp te maken waar iedereen in mag en geen bazen.  Maar zij kwamen niet overeen dus is Ian het alleen begonnen en wat later kreeg hij wat hulp van Nicolas.  En zo zijn ze een kamp begonnen waar iedereen in mag en ook zonder bazen.  Een goede raat als je een kamp wilt beginnen laat iedereen erin en er mogen geen bazen zij resultaat: een super kamp net als het onze.

6 S TEUN !  Je kunt ons steunen door: veel naar het kamp te komen en veel kopen,dat is een grote steun.  Steun betekent voor ons kamp: vriendelijk zijn geen ruzie en ons helpen zonder lid te zijn.  Steun is niet van belang zolang er vrede is

7 F IESTA ’ S  Eigenlijk betekent een fiesta een feest maar fiesta is Spaans.  Fiesta’s zijn kamp feesten die normaal op het forum worden gevierd soms wel eens op een andere dag maar het blijft een feestje.  Op fiesta’s is het een traditie om iedereen gratis binnen te laten  Dus wees er gouw bij er zijn nog veel fiesta’s dit schooljaar.


Download ppt "Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN. D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )"

Verwante presentaties


Ads door Google