De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen."— Transcript van de presentatie:

1 ‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen erop dat onze wens uitkomt. Toch?

2 ‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen erop dat onze wens uitkomt. Toch?

3 Ik wens jou…een veilige dag. …terwijl veel kinderen in Colombia dagelijks geconfronteerd worden met onveiligheid. Ik wens jou…een leerzame schooldag. …terwijl veel kinderen in Benin nog helemaal niet naar school gaan.

4 Veiligheid, school, werkgelegenheid… het zijn geen vanzelfsprekendheden in de landen waar Woord en Daad werkt.

5 We kunnen niet alle wensen in vervulling laten gaan. Maar we kunnen wel het verschil maken in persoonlijke levens van mensen. Tienduizenden kinderen, duizenden jongeren. Omdat ze de steun ervaren van mensen in Nederland. Wat is uw wens?

6


Download ppt "‘Prettige dag!’ ‘Fijne vakantie!’ ‘Gezegende kerstdagen!’ Dat wensen wij elkaar geregeld toe. Het is eigenlijk vanzelfsprekend om te zeggen. En we rekenen."

Verwante presentaties


Ads door Google